Bing Ads

In de luwte van Google is Bing de laatste jaren aan een opmars bezig. Hierdoor wordt adverteren in de zoekmachine Bing steeds interessanter voor bedrijven die online willen groeien. Het aandeel in de zoekmachinemarkt gaat richting de 10%. Veel bedrijven hebben Bing Ads nog niet ontdekt als online marketing kanaal. Dit levert een kans voor u op!

Voordelen Bing Ads

Naast een lagere concurrentie biedt Bing Ads nog een aantal belangrijke voordelen:

  • Vaak lagere CPC’s dan Google Ads
  • Extra conversie
  • Kansen voor bedrijven in het buitenland
  • Groeiend marktaandeel

Bing is als onderdeel van Microsoft de laatste tijd druk bezig om hun positie te verstevigen. Wist u dat Bing de standaard zoekmachine is bij veel systemen van Microsoft. De onderstaande cijfers laten duidelijk zien wat het aandeel is van de zoekmachine Bing:

Redenen om te adverteren in Bing 

Bing Ads kan interessant zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar zoekmachinemarketing kanaal dat aanvullend is op de andere kanalen. In sommige gevallen is Bing Ads juist een alternatief voor Google Ad

ds, bijvoorbeeld omdat adverteren in Google door een beperkt budget niet mogelijk is. Ook voor bedrijven met de ambitie om in het buitenland te groeien kan een Bing Ads campagne heel waardevol zijn.

 

Geïnteresseerd in Bing Ads?

Bij 050media vinden we het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt als het gaat om uw online groei. Graag gaan we met u het gesprek aan om te kijken of en hoe Bing Ads voor u kan werken. Neem daarom gerust contact met ons op. Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend. Hopelijk spreken we u snel!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed partner