Benieuwd naar de nieuwe MUM-update van Google? Lees alles wat je moet weten in onze Story!

Case

Gadero

Onze samenwerking met deze online houthandel is een zeer succesvolle gebleken. Met de ontwikkeling van de webshop www.gadero.nl en bijbehorende doorontwikkeling is een zeer sterk marketingkanaal neergezet. Wij helpen Gadero met SEO en Ads om de synergie met haar eigen contentmarketing te zoeken om zo de online vindbaarheid steeds verder te laten groeien.

'16 Bouw webshop

In 2016 heeft 050media in opdracht van Gadero een nieuwe responsive webshop gerealiseerd. Belangrijk onderdeel in dit project was zoekmachineoptimalisatie techniek en een verhoogde conversie.

Bekijk meer over development

Doorontwikkeling

Het doorontwikkelen van de webshop is vanaf de livegang een continu proces geweest. Waarbij naast het gebruikersgemak van de webshop ook de techniek, synergie met marketing en zoekmachine optimalisatie belangrijke focuspunten zijn geweest.

Bekijk meer over doorontwikkeling

Ads

050media werkt zeer intensief samen Gadero om haar Google ads, account optimaal te laten aansluiten bij het seizoen en speelt slim in op aanpassingen in de organisatie. Zeker in het tuinseizoen betekent dit een dynamische samenwerking. Ook zijn er in korte tijd meerdere landen toegevoegd waarbij we een naadloze aansluiting op de lokale markt kunnen vinden.

Bekijk meer over Ads

Andere kanalen

Naast het Google Ads account beheert het Advertising team van 050media ook het Microsoft Advertising account (voorheen BingAds), Wordt er met kansrijke producten geadverteerd op Marktplaats en 2deHands. Op dit moment worden er campagnes beheerd in zowel Nederlands, Duits als Frans waarbij met natives wordt samengewerkt om zo kwalitatief mogelijk verkeer te trekken.

Linkbuilding

Eind 2018 zijn we gestart met een zoekwoordgerichte linkbuilding strategie. Hierbij hebben we ons niet alleen gefocust op het algehele backlinkprofiel. Maar werken we ook zoekwoord voor zoekwoord richting een toppositie!

Bekijk meer over linkbuilding

Samen naar groei!

Ook zijn er korte lijnen met Gadero, regelmatig zijn er sessies waarbij nieuwe pagina's, site aanpassingen, maar ook acties worden doorgesproken om zo in no-time doorgevoerd te kunnen worden.

Maak kennis

Het team

Ewoud Potiek

Teamlead Ads

Onur Aksoy

Online Groei Specialist

Rob van der Meer

Junior Online Marketing Consultant

Hannah Strijker

Online marketing consultant

Cor Dijkshoorn

Online marketing consultant

Lieke Oost

Junior Online Marketing Consultant

Anjo de Jong

Online marketing consultant

Thijs Vos

Online marketing consultant

Bob Gelderloos

Online marketing consultant

Esther Kappenberg

Teamlead Crossborder Marketing

Trots zijn we op

Ons werk

Gadero

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Wordt jouw case de volgende?

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories