Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Case

Gadero

In een jarenlange samenwerking heeft Gadero in samenwerking met 050media naam gemaakt als online houthandel. Na een start in Nederland, zijn sinds enkele jaren ook uitbreidingen naar Belgïe, Duitsland en Frankrijk succesvol uitgerold! 050media is naast de developer van Gadero op Zilver ook haar partner in Ads.

'16 Bouw webshop

In 2016 heeft 050media in opdracht van Gadero een nieuwe webshop gerealiseerd. Destijds waren responsive design, zoekmachineoptimalisatie techniek en een hogere conversie de belangrijkste pijlers.

Doorontwikkeling

Het doorontwikkelen van de webshop is vanaf de livegang een continu proces geweest. Tijdens de doorontwikkeling van de webshop zijn wij voor Gadero bezig met conversie optimalisatie en met klantenbinding. Voorbeelden hiervan zijn het toevoegen van een projectmodule en een custom checkout.

Ads

050media werkt zeer intensief samen Gadero om haar Google Ads account optimaal te laten aansluiten bij het seizoen en speelt slim in op aanpassingen in de organisatie. Zeker in het tuinseizoen betekent dit een dynamische samenwerking. Ook zijn er in korte tijd meerdere landen toegevoegd waarbij we een naadloze aansluiting op de lokale markt kunnen vinden.

Uitbreiding met extra kanalen

Naast het Google Ads account beheert het Advertising team van 050media ook het Microsoft Advertising account (voorheen BingAds). Ook wordt er met kansrijke producten geadverteerd op Marktplaats en 2deHands. Op dit moment worden er campagnes beheerd in zowel Nederlands, Duits als Frans waarbij met natives wordt samengewerkt om zo kwalitatief mogelijk verkeer te trekken.

Linkbuilding

Eind 2018 zijn we gestart met een zoekwoordgerichte linkbuilding strategie. Hierbij hebben we ons niet alleen gefocust op het algehele backlinkprofiel, maar werken we ook zoekwoord voor zoekwoord richting een toppositie!

Samen naar groei!

Ook zijn er korte lijnen met Gadero. Regelmatig zijn er sessies waarbij nieuwe pagina's, site aanpassingen, maar ook acties worden doorgesproken om zo in no-time doorgevoerd te kunnen worden.

Wat gaan we doen

In de toekomst

Maak kennis

Het team

Jeroen Boersma

Online Advertising consultant

Niels Hermans

Online Advertising consultant

Rick van der Vlis

Online Advertising consultant

Marie Woudwijk

Online Advertising consultant

Cor Dijkshoorn

Online Advertising consultant

Trots zijn we op

Ons werk

Gadero

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Wordt jouw case de volgende?

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories