050media officieel Shopify partner | Lees meer in deze story!

Wij creëren

Instagram content

Wil jij een zo groot mogelijk bereik met je bedrijf, werken aan je naamsbekendheid en je zichtbaarheid? Dan is een zakelijk Instagram account met mooie content een heel slimme manier om dat voor elkaar te krijgen. Met dit social media platform sta je heel dicht bij je doelgroep. Het is dus ideaal om je meer te verbinden met je klanten. Maar hoe zet je Instagram content nou echt succesvol in om bijvoorbeeld meer conversie te genereren? Dát is waar de professionals van 050media hun kennis graag voor je inzetten. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf nog beter vindbaar is en jij je onderscheidt van je concurrenten!

Trots zijn we

op ons werk

Werkwijze

De mooiste Instagramfeed creëren doen we samen. Hoe ga jij je meer met je klanten verbinden en je bedrijf visueel sterk neerzetten? Precies daar gaan we mee bezig!

De weekcyclus (1) Statistieken

Aan het begin van iedere week bekijken we de statistieken van jouw Instagram. Wat doet het goed? Op die toer gaan we door! Scoort er iets minder? Dan kijken we of we wat moeten aanpassen in de strategie. We blijven constant in beweging!

De maandcyclus (2) Creatie

Aan de hand van de statistieken gaan onze contentprofessionals voor je aan de slag. We maken duidelijke afspraken over wanneer we nieuw beeldmateriaal maken en hoe dat eruit komt te zien. Het is natuurlijk aan jou wat we uiteindelijk precies publiceren op je feed.

De maandcyclus (3) Rapportage

Aan het einde van elke maand sturen wij je een rapportage van het werk dat we voor je verzet hebben. Daarin bespreken we uiteraard ook de voortgang richting je doelen. Tot slot blikken we in dit rapport vooruit op de komende maand.

Uitgebreide evaluatie

Een goede communicatie met jou vinden we belangrijk. Daarom plannen we naast de maandelijkse rapportages ook een uitgebreide evaluatie met je in. Bijvoorbeeld ieder kwartaal. We bespreken dan uitgebreid de voortgang richting je doelen en stellen nieuwe plannen op, zodat je verder kunt groeien!

Wij stellen voor

Ons team

Onur Aksoy

Online Groei Specialist

Instagram content

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Regelmatige updates

Heb je interesse in een professionele feed op Instagram? Neem dan contact met ons op!

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories