Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Stories

Medewerker aan het woord: Esther Kappenberg

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Met deze keer Esther in de hoofdrol. Lees snel verder en kom van alles te weten over onze Cross-Border Marketing Manager Esther!

Deze maand in medewerker aan het woord

Esther Kappenberg

Hoi! Ik ben Esther en ik ben Cross-Border Marketing Manager bij 050media. Samen met ons internationale team zorgen we ervoor dat onze klanten ook buiten Nederland miljoenen potentiële klanten kunnen bereiken. Internationalisering zit in mijn bloed, want als je mij hoort praten dan herken je al snel aan mijn accent dat ik in Duitsland ben opgegroeid. De Corona lockdowns heb ik benut om een prachtig huisje in Haren te kopen. De verbouwing is inmiddels een uit de hand gelopen hobby, dus als je mij na werk niet bij de borrels ziet, sta ik vast thuis weer een muurtje te verven.

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

Mijn interesse in internationale marketing begon toen ik voor mijn Bachelor naar Bangkok ging. Tijdens mijn Master aan de RUG begon ik bij een marketingbedrijf in Friesland te werken. Aangezien mijn kennis van de Nederlandse taal toch iets beter is dan mijn Fries, was ik op zoek naar een uitdaging dichter bij de stad. Zo kwam ik bij 050media terecht! Waar ik toen nog één van de enige buitenlandse marketing collega’s binnen Cookinglife was, sta ik nu met een top team van internationale marketeers en timmeren we hard aan de weg voor verschillende klanten van 050media.

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit?

Een gemiddelde werkdag bestaat voor mij eigenlijk niet, omdat iedere dag anders is. Mijn dag begint wel altijd met een kopje koffie. En natuurlijk een heerlijk havermout ontbijt, waar veel collega's graag grapjes over maken omdat het optisch toch wat minder aansprekend is.

Daarna bespreken we met het team de prio’s van de dag en waar we met onze projecten staan. Daarnaast houd ik me bezig met management van onze internationale accounts, ontwikkeling van Cross-Border marketing strategieën, interne meetings en de ontwikkeling van onze afdeling. Naast een aantal vaste taken per dag, is iedere dag dus anders voor mij.

Wat vind jij het leukst aan 050media als bedrijf?

Waar ik zeker trots op ben is de diversiteit van de Cross-Border afdeling. Ons team bestaat uit native marketeers van verschillende landen waaronder Duitsland, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. Het is super leuk om te zien dat de onderlinge samenwerking zo goed werkt.

Daarnaast vind ik de teamspirit en gezelligheid fantastisch. Maar daar kan ik helaas niet meer over vertellen, want ‘what happens at het bedrijfsfeest, stays at het bedrijfsfeest’...

Wie nomineer jij voor de volgende keer?

Voor de volgende keer nomineer ik Onur Aksoy!

0%

Geschreven door Esther

24-02-2022

in: Medewerkers

Je bent op 0% van het artikel