Story

Medewerker aan het woord: Jordi den Hollander

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Met deze keer Jordi in de hoofdrol. Lees snel verder en kom van alles te weten over onze full-stack developer Jordi!

Deze maand in medewerker aan het woord

Jordi den Hollander

Hoi! Ik ben Jordi den Hollander (OJ), 27 jaar en woon samen met mijn kat Myra in Assen. In mijn vrije tijd ben ik druk bezig om mijn huis en tuin elke keer een stuk mooier en gezelliger te maken, drink ik graag met vrienden een speciaal biertje in de kroeg en ga ik vaak samen met collega’s kapot tijdens een HIIT of een stuk hardlopen. Bij 050media werk ik op de development afdeling als full-stack developer. Kort gezegd houd ik me bezig met het maken, optimaliseren en doorontwikkelen van websites met behulp van codes en andere tools.
 

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

Voor mijn studie Interactive Media & Technologies was ik op zoek naar een stageplaats en werd ik door een oud-collega getipt. Hij was net klant geworden bij de online-marketingafdeling van 050media en zei dat dit is echt een bedrijf voor mij zou zijn. Tijdens mijn stage kreeg ik te horen dat ik na het afronden van de stage mocht blijven werken. Inmiddels zijn we vijf jaar later en heb ik het hier nog erg naar mijn zin!

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit? 

Mijn gemiddelde dag begint met beantwoorden van e-mails en vragen van klanten. Wanneer dat klaar is, ben ik de rest van de dag vaak bezig voor één klant of project.

Zo heb ik een aantal vaste klanten waar ik wekelijks of maandelijks voor bezig ben om nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan de webshops of om bijvoorbeeld de page speed te optimaliseren. Maar het kan ook dat ik bezig ben om een nieuw design om te zetten naar een maatwerk webshop of website.

Naast mijn vaste projecten ben ik tussendoor ook veel bezig met het onderzoeken van nieuwe wensen of functionaliteiten, pingpongen, het helpen van collega's of het oplossen van problemen. Soms zijn er problemen bij een webshop, dan komt bijvoorbeeld Peter van SEO bij de andere Jordy of mij, met de zin:
 

Er is altijd wel een Jordi die het kan fixen!

Na een lange dag werken is het daarom ook heerlijk om het er even uit te sporten of om bijvoorbeeld op de vrijdag een borrel te doen met elkaar. Ook na vijf uur ben ik daarom geregeld te vinden op de 050media-vloer, de ene keer met een gewicht in m’n hand, de andere keer met een lekker koud biertje.

 

Wat vind je het leukste aan 050media als bedrijf?

Wat ik erg fijn vind bij 050media is de informele werksfeer en de vrijheid die je krijgt om jezelf te kunnen ontwikkelen. Ook worden er altijd leuke activiteiten georganiseerd zoals een Pubquiz, BBQ of na een borrel gezellig uit eten.

Om het gezellige eten en drinken weer te compenseren sporten we ook veel met elkaar. Zo is er een kleine sportschool waar je zelf kunt sporten of paar keer per week mee doen met een gezamenlijke HIIT en doen we mee aan diverse  wedstrijden.

 

Wie nomineer jij voor de volgende keer? 

Voor de volgende maand nomineer ik Peter van Boven
 

0%

Geschreven door Jordi

06-05-2022

in: Medewerkers / Development

Je bent op 0% van het artikel