050media officieel Shopify partner | Lees meer in deze story!

Online Marketing begint met

Strategie

Een goede campagne begint met een steengoede strategie. Voordat we campagnes gaan draaien, zetten we eerst een stapje terug en denken we samen met de klant na over de doelstellingen, het budget, jouw doelgroep, seizoenen, kanalen en bijpassende content.

Maak kennis met onze

Strategie klanten

Werkwijze

Samenwerken

Een strategie bepalen wij niet alleen. Met jullie marktkennis en onze online marketing kennis, kunnen we samen tot de beste online marketing strategie komen. Ons motto is “Samen naar groei”. Groei jij? Dan groeien wij! “Niet lullen maar poetsen!" stroomt door het DNA van 050media. In de onderstaande stappen lees je hoe wij tot een weloverwogen strategie komen.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Kennismaking

Zonder uitvragen, niet voldoende input voor een strategie. Zonder kennismaking geen goed beeld van de organisatie. Wat is jullie identiteit en wat is de klantvraag? Dit legt een goede basis voor een duurzame samenwerking.

Stap 2: Marktonderzoek

In de volgende stap doen we marktonderzoek. Hoe ziet de markt eruit waar je je op wilt focussen? Wat zijn trends en kansen in deze markt en wie zijn de concurrenten?

Stap 3: Doelgroep & Kanalen

Het vaststellen van de doelgroep. Wie is de doelgroep die we willen bereiken? We denken na over de funnel die de doelgroep zal doorlopen en op welke kanalen we mensen in verschillende fases in de funnel kunnen bereiken.

Stap 4: Advertentie uitingen

Hoe en met welke content kunnen we de doelgroep het beste aanspreken op de verschillende kanalen? Is de benodigde content beschikbaar of moet er nog content gemaakt worden in de vorm van video’s, foto’s, banners etc.?

Stap 5: Strategie

Wanneer alle stappen zijn doorlopen, hebben we voldoende input om jullie te adviseren een bepaalde strategie te volgen en een voorstel te doen voor de samenwerking. Zijn we het eens? Dan kunnen live!

Wij werken voor jou

Team Ads

Neem contact op

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in online marketing of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories