Wij realiseren jouw

SEO content

Zoekwoord gerichte content creatie helpt jouw website beter vindbaar te worden. Het geeft een basis aan jouw website van waaruit kan worden voortgeborduurd, naar topposities in zoekmachines. Alles wat op jouw website te vinden is qua tekst, afbeeldingen en video’s noem je content. Onze specialisten zorgen ervoor dat deze content niet alleen erg aansprekend en inspirerend is voor de bezoekers, maar ook goed te lezen is voor de zoekmachines. Zo krijgt jouw website een relevantere waarde en zul je sneller te vinden zijn op relevante zoekwoorden.

Heb je interesse of wil je meer weten over SEO content?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Welke voordelen heeft SEO content?

SEO content bij 050media

Ervaren copywriters

Onze copywriters schrijven aansprekende teksten voor verschillende doeleinden. Of het nu om een SEO-tekst gaat voor je eigen website of een gastblog voor het linkbuilden, onze schrijvers maken er een inspirerende tekst van. Met de jarenlange ervaring in verschillende branches kunnen we over de meest uiteenlopende onderwerpen schrijven.

De perfecte combinatie

Wanneer je SEO-teksten met foto’s en video’s combineert, heb je de perfecte combinatie om bezoekers te boeien én zal Google jouw pagina hoog ranken. Bij 050media hebben we zowel professionele copywriters als professionele foto- en videografen in huis die jouw website van SEO content voorzien. Een plaatje voor het oog en boeiend genoeg om door te lezen!

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Doelen bepalen

We starten met het bepalen van jouw doelen. Wil je meer bezoekers of wil je juist meer halen uit de bezoekers die je nu al hebt? Daarnaast kijken we naar de doelgroep die je wilt bereiken.

Stap 2: Strategie bepalen

Om het maximale resultaat te halen uit de SEO-content is het belangrijk om een strategie te maken die aansluit bij jouw doelen. We bepalen welke zoekwoorden prioriteit hebben en hoe we de contentcreatie gaan uitvoeren.

Stap 3: Creatie

Onze copywriters, consultants en foto- of videografen gaan voor jou aan de slag om de content te creëren. Ze zullen een vooronderzoek doen naar informatie en zoekwoorden die Google belangrijk vindt. Daarna pakken ze de pen of de camera om te creëren. Uiteraard krijg jij de mogelijkheid de content aan te laten passen voordat deze gepubliceerd wordt.

Klantcontact

Iedere maand ontvang je een rapportage met de werkzaamheden en resultaten van de afgelopen maand. We monitoren alle resultaten en zullen de voortgang richting jouw doelen onder de loep nemen. Daarnaast wordt er eventueel gekeken naar nieuwe focuspunten voor de komende maanden.

Zij gingen je voor

SEO content cases

Wij werken voor jou

Team Content

Chiel Zwarts

SEO Marketeer

Marjolein Bergsma

SEO Content Marketeer

Roos Bruning

Teamlead SEO

Daan Muskee

SEO Marketeer

Jos Wijkhuijs

SEO Specialist

Annemiek Fledderus

SEO Specialist

Vera Sentener

SEO Specialist

Mathijs Kok

Marketing Manager

Sam Kuiper

SEO Marketeer

Ook profiteren van de voordelen van SEO content?

Interessante teksten voor Google
Boeiende teksten voor je doelgroep
Potentie op topposities in Google

Ben je benieuwd hoe jij kan groeien met behulp van SEO content? Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief