Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Word jij bij ons de nieuwste

SEO specialist

32-40 uur
Solliciteer nu!

Kun jij een gerichte SEO strategie combineren met ijzersterke content? Dan is 050media op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een SEO specialist voor ons kantoor in Groningen.

Wat ga je doen

Als SEO specialist ben je verantwoordelijk voor de organische vindbaarheid en outreach van jouw klanten. Jij kijkt strategisch en technisch naar de website of webshop van je klant. Daarnaast heb jij een sterke drang om te innoveren en ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om organische vindbaarheid en zichtbaarheid te creëren.

Wij bieden

Een team van jonge en gedreven professionals Ruimte om nieuwe technieken te leren en toe te passen Een fijne, ambitieuze en inspirerende werkomgeving Aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorziening

Jij hebt

Kennis van Search Engine Optimalisation Affiniteit met diverse vormen van content en techniek achter een website Een sterke drang om te innoveren Een commerciƫle instelling

Je toekomstige collega's

“Tijdens mijn stageperiode bij 050media heb ik de basis gelegd voor een grote stap in mijn jonge carrière. Door de mogelijkheden, verantwoordelijkheid en flexibiliteit, kreeg ik alle kansen om mijzelf te ontwikkelen als professional in mijn interessegebied.”

Iris Bruinsma

Contentmarketing consultant

“Bij 050media krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen binnen een dynamisch team vol met expertise.”

Jeroen Boersma

Online Advertising consultant

“050media biedt een flexibele, leerzame en gezellige werkomgeving. Hierdoor kan ik het beste uit mijzelf halen.”

Roos Bruning

SEO consultant

“Eigenlijk staan alle collega’s open voor een praatje, en willen je helpen waar nodig. Op het moment dat iemand een idee heeft voor een verbetering of een optimalisatie, dan krijgt diegene ook de ruimte om dat door te voeren.”

Pim van der Zon

Teamlead Linkbuilding

Wij bieden jou

Solliciteer nu!