Haal het maximale uit je email marketingcampagne met A/B-testen Lees het in onze Story!

Word jij bij ons de nieuwste

Content medewerker (24-32 uur)

Ben jij creatief en houd jij van schrijven? En heb jij affiniteit met online marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en Social media? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een content medewerker ter versterking van ons huidige team.

Wat je gaat doen

Als content medewerker bij 050media zullen wij jou inzetten voor het schrijven van diverse soorten teksten. Je zult het team gaan ondersteunen met het schrijven van SEO content, kwalitatieve content, betaalde blogs, persberichten, Social Media post en nieuwsbrieven. Maar ook andere taken, zoals het plaatsen van content in diverse cms.

Het kan dan ook gaan om zeer creatieve-, technische-, informatieve- of juist commerciële en wervende teksten. Jij kunt dan ook goed onderscheid maken tussen deze diverse type content met de daarbij behorende doelgroep. Je hebt aan een half woord genoeg, je bent flexibel en kunt goed werken met deadlines. Jouw opdrachten kun je zelfstandig uitvoeren en als schrijver kun je je eigen werk beoordelen als het gaat om inhoud, spelling en grammatica. De Nederlanse taal kent voor jou geen geheimen! Uiteraard kun je met je directe collega’s sparren en draai je mee in de interne feedbackronde. Hierbij geef je zelf feedback aan de overige teamleden en ontvang jij zelf ook feedback van hen. 

Naast het schrijven van een tekst weet jij ook altijd de juiste afbeelding erbij te vinden zodat de content compleet is. Je bent in deze functie onderdeel van het contentteam en zult daarin regelmatig SEO consultants ondersteunen. 

Wat jij kunt

You've got this

Functie-eisen:

Een passie voor schrijven;

Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;

Affiniteit met online marketing en Social media;

Eén of meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie;

Ervaring met het schrijven van SEO content is een pré.

Competenties:

Een commerciële instelling;

Minimaal HBO+ denk- en werkniveau;

Service gericht en communicatief vaardig;

Nauwkeurig en zelfstandig werken.

Wie wij zijn

050media

Het team van 050media heeft al meerdere jaren ervaring met zoekmachine optimalisatie (SEO), Social media, Google Ads, Usability en alle andere vormen van Online Marketing. Wij optimaliseren websites en webwinkels. Zoals grote e-commerce projecten, waarbij de gehele website of webwinkel en Online Marketingstrategie van een bedrijf ontwikkeld wordt. 050media is nu één van de weinige Online Marketingbureaus in het Noorden die een totaaloplossing biedt voor alle Online Marketing vraagstukken.

Word jij

Onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast over deze vacature en is de functie op jouw lijf geschreven? Laat dan je gegevens en CV achter in het formulier via de link. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Marijn Pimmelaar via 088 145 1440.

Kenmerken van 050media

team van jonge, gedreven professionals;

jarenlange ervaring met webontwikkeling & online marketing;

de kwalificaties om Google Ads Campagnes te optimaliseren;

team van SEO specialisten.

Wij bieden jou:

een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving;

een prettige en informele werksfeer;

ruimte voor eigen initiatief;

een marktconform salaris, pensioenregeling;

aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorzieningen en personeelsactiviteiten.

Wat we doen

Naast hard werken

Hét grote nieuwjaarsdiner

4 mijl Groningen

Wielrennen

Gezond & Lekker lunchen

Bootcampen

Donderdag- én vrijdagmiddagborrels

1/6