Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Word jij bij ons de nieuwste

Medior PHP Developer

32-40 uur
Solliciteer nu!

Heb jij talent op het gebied van development, ben je klantgericht en ben je gek op alles wat met online te maken heeft? Dan is 050media op zoek naar jou! Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een Medior PHP Developer voor ons kantoor in Groningen.

Wat ga je doen

Je bent voornamelijk bezig met het doorontwikkelen van de functionaliteiten van ons eigen CMS-en Ecommerce platform. Daarnaast zijn we ook bezig met het verbeteren van al bestaande functionaliteiten. We hebben een eigen PHP framework dat we inzetten voor onze core features, waarbij de focus ligt op scalability. We maken gebruik van Docker en zijn bezig ons platform over te zetten naar een infrastuctuur gebaseerd op Kubernetes. We zijn er zeker van dat we kwaliteit leveren en daarom hebben we een uitgebreide automatische testsuite waar we continu gebruik van maken. Zelf zijn we ook eindgebruiker van dit platform. Dit houdt in dat er een korte feedback loop is voor mieuwe functionaliteiten en ideeën. Je komt terecht in een leuk team in een gescheiden kantoor en je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk.

Wij bieden

Een team van jonge en gedreven professionals Ruimte om nieuwe technieken te leren en toe te passen Een fijne, ambitieuze en inspirerende werkomgeving Aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorziening

Jij hebt

Ervaring met een framework zoals Symfony of Laravel Ervaring met schrijven van unit- en integratietests Kennis heeft van PHP en MySQL, ervaring met Docker is een pré Kennis van Linux en schrikt niet van een commandline

“Werken bij 050media is voor mij erg fijn omdat de flexibiliteit erg hoog is. Het werken in een ervaren development team zorgt voor een goede ontwikkeling.”

Jordy Bakker

Full-stack developer

“Bij 050media heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien samen met het bedrijf. Door het leuke team en de informele werksfeer ga je elke dag met plezier naar je werk!”

Niels Hermans

Online Advertising consultant

“Nog elke dag een feest bij 050media. Al 10 jaar werk ik hier met veel plezier! Naast fun ook veel uitdaging in allerlei technieken en platformen.”

Niek Hessels

Full-stack developer

“Bij 050media wordt er echt gekeken naar jou als persoon, wat je sterke punten zijn, waar je interesses liggen en waar je je graag in wilt ontwikkelen. Hierdoor kun je jezelf binnen je eigen functie steeds weer verder uitdagen en groeien. ”

Thamar Bijholt

Teamlead Contentmarketing

Wij bieden jou

Solliciteer nu!