Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Word jij bij ons de nieuwste

Online Advertising Consultant (32-40 uur)

Bij 050media geloven we in 'Samen naar Groei', niet alleen voor de klant, maar ook voor elkaar. Samen elkaar helpen naar het volgende level, want samen staan we sterk. We werken niet alleen samen, maar we leren, sporten en lachen samen. 050media bestaat uit vier pijlers: advertising, content, internationalisering en development. Vanuit deze pijlers ondersteunen we vanuit een actieve positieve de groei van onze klanten. Daarnaast hebben we beschikking over een eigen fotostudio, een eigen sportschool en borrelen elke donderdag en vrijdag in ons eigen Grand Cafe De Kater. Naast onze vaste borrels hebben we regelmatig feestjes, barbecues en funky friday.

Typische werkdag 

Je dag start je met een kop koffie. Tijdens een standup deel je samen met collega’s kort met welke projecten je aan de slag gaat. Daarna ga je bezig met een presentatie voor een klant waarbij je de resultaten van de afgelopen periode analyseert en nieuwe toffe strategieën voor de toekomst wilt implementeren. Vervolgens ga je naar de kantine met je collega's en nuttig je een gezonde lunch. Na de lunch pak je de auto en ga je richting de klant om je plannen te presenteren. Hierna kom je terug en sluit je de dag af met een borrel bij de kater samen met je collega’s. 

In jouw functie denk je op strategisch niveau mee met je klanten, waarbij je focus als consultant ligt bij advertising. Maar wij denken groter dan advertising alleen, je denkt mee over de website, welke nieuwe markten je kunt aanboren, maakt product analyses en denkt mee over inkoopprijzen. De organisatie is flink aan het groeien, daarom liggen er voor jou mooie kansen.

 

Wat breng jij mee?

De volgende functie-eisen is een richtlijn, wat we het belangrijkst vinden is een open mindset, een goede mentaliteit en dat je past binnen onze bedrijfscultuur.

Functie-eisen

Een of meerdere jaren ervaring met performance kanalen

Minimaal HBO werk- en denkniveau

Bereidheid om dingen te leren

Wat kun je van ons verwachten?

Een goed salaris en pensioenregeling

Gezellige borrels en betaalde bedrijfsuitjes

Grote groeimogelijkheden

Gaan wij samenwerken?

Ben je enthousiast over deze vacature?

Ben je enthousiast over deze vacature en is de functie op jouw lijf geschreven? Wij komen graag met je in contact! Via de onderstaande link kun je jouw CV en motivatie opsturen. Wij nemen daarna contact met je op. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Marijn Pimmelaar via 050 82 00 244.

Wat we doen

Naast hard werken

Hét grote nieuwjaarsdiner

4 mijl Groningen

Wielrennen

Gezond & Lekker lunchen

Bootcampen

Donderdag- én vrijdagmiddagborrels

1/6

Trots zijn we op

Ons werk

Blijf op de hoogte

Onze Stories