Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Word onze nieuwste

Traineeship Online Advertising

 

Ben je net klaar met je studie of toe aan een carrière switch? Ben je leergierig, heb je strategisch inzicht en lijkt het je leuk om een carrière in Online Marketing te starten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

050media biedt startende professionals een unieke kans zich (om) te scholen in ons vak en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een aanstormend talent voor ons Traineeship - Online Advertising in Groningen. Het talent heb je al, de vaardigheden leren wij je!

Waarom 050media?

Ambitieuze leeromgeving

Sporten, ontspannen & gezelligheid

Ruimte voor innovatie & ontwikkeling

'Kickstart your career'

Voor jou hebben we een traject ingericht waarbij je jezelf in 4 fases ontwikkeld van Ads beginner tot volwaardig Online Marketing Specialist. Natuurlijk ben je tijdens je Traineeship al volwaardig teamlid en kom je ons team versterken.

 

Wie ben jij?

Als net afgestudeerde HBO’er/WO'er met een grote interesse voor Online Marketing ben je op zoek naar een uitdagende carrière in Online Marketing. Je hebt niet per se een relevante opleiding nodig, maar wel affiniteit met Online Marketing.
Daarnaast ben je leergierig, gemotiveerd en ambitieus. Deze unieke kans wil je met beide handen grijpen en je committeert je hier dan ook voor. Je komt proactief met nieuwe ideeën en kan kritisch denken. Als echte teamspeler ben je behulpzaam en sta je voor je collega’s klaar. Duidelijk communiceren met je collega's en klanten vind je belangrijk.

Het programma van een trainee bij 050media

Als startend consultant wordt je klaargestoomd om als Online Marketing Specialist aan de slag te gaan. In deze periode zullen wij jou de volgende aspecten van Online Marketing bijbrengen: Google Ads, Google Analytics, GTM, Channable, en Microsoft Advertising.  Dit doen we onder andere door verschillende trainingssessies, maar voornamelijk gewoon door voor echte klanten te werken samen met je begeleider. Je bent natuurlijk onderdeel van ons team en versterkt ons waar mogelijk. Naast de vaste aspecten is er ruimte om jezelf te ontwikkelen in Social Advertising & Marketplaces. Ook krijg je de mogelijkheid om diverse Google certificeringen te behalen.
We werken toe naar je eigen klantportfolio, die je zelf helemaal kunt beheren nadat je het Trainee programma succesvol hebt afgerond en zelfstandig als Online Marketing Specialist aan de slag kunt.

Werken bij 050media

Bij 050media geloven we in 'Samen naar Groei', niet alleen voor de klant, maar ook voor elkaar. Samen elkaar helpen naar het volgende level, want samen staan we sterk. We werken niet alleen samen, maar we leren, sporten en lachen samen. We hebben een eigen sportschool en borrelen elke donderdag en vrijdag. Naast onze vaste borrels hebben we regelmatig feestjes, barbecues en funky friday. Je komt in een hecht en gelijkwaardig team, waar je volledig jezelf kunt zijn. Je bent immers het beste in jezelf zijn. Daarnaast krijg je bij ons veel vertrouwen en vrijheid om je werk in te richten zoals jij dat wil.

Ervaringsverhaal

Roos deelt haar ervaring over de Traineeship

“Afgelopen jaar heb ik de Traineeship bij 050media met veel plezier doorlopen. Ik kreeg de kans om diverse werkzaamheden uit te voeren en het bedrijf van meerdere kanten te leren kennen. Deze Traineeship gaf mij de mogelijkheid om te ontdekken waar mijn kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

050media biedt veel trainingen en persoonlijke begeleiding waardoor ik de werkzaamheden snel onder de knie had. Hierdoor kon ik al snel zelfstandig aan de slag met verschillende projecten en heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt. Wil jij ook persoonlijk ontwikkelen en de fijne kneepjes van het vak leren? Pak dan deze kans en solliciteer direct bij dit gezellige team!”

Wij bieden jou

Een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving

Ruimte voor innovatie en ontwikkeling;

Een prettige en informele werksfeer;

Ruimte voor eigen initiatief;

Trainingen in onze gym;

Andere gezellige personeelsactiviteiten;

Een marktconform salaris.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast over deze vacature en is de traineeship op jouw lijf geschreven? Neem dan contact met ons op door je CV en sollicitatiebrief naar hrm@050media.nl te sturen. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Valérie Laferte via 0801451400.

Wat we doen

Naast hard werken

Hét grote nieuwjaarsdiner

4 mijl Groningen

Wielrennen

Gezond & Lekker lunchen

Bootcampen

Donderdag- én vrijdagmiddagborrels

1/6

Trots zijn we op

Ons werk

Blijf op de hoogte

Onze Stories