Hoe je jouw webshop Black Friday ready maakt? Lees het in onze nieuwste Story!

Word jij bij ons de nieuwste

Trainee Online Marketing

Ben je net klaar met je studie of toe aan een carrière switch? Ben je leergierig, heb je strategisch inzicht en lijkt het je leuk om een carrière in Online Marketing te starten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 050media biedt jonge professionals een unieke kans zich (om) te scholen in ons vak en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een toptalent voor ons Traineeship - Online Marketing in Groningen. Het talent heb je al, de basisvaardigheden leren wij je! Ons Traineeship zal jou binnen 6 maanden klaarstomen om als volwaardig Online Marketing Specialist bij 050media aan de slag te kunnen. Natuurlijk ben je tijdens je Traineeship al volwaardig teamlid en kom je ons team versterken.

Het programma

We starten het traineeprogramma op 1 november of 1 december 2021. Waarin we je binnen 6 maanden klaarstomen om als Online Marketing Specialist aan de slag te gaan. In deze periode zullen wij jou de volgende aspecten van Online Marketing bijbrengen: Google Adwords, Google Analytics, GTM, Channable, Optymzr en Microsoft Advertising.  Dit doen we onder andere door verschillende trainingssessies, maar voornamelijk gewoon door voor echte klanten te werken samen met je begeleider. Je bent natuurlijk onderdeel van ons team en versterkt ons waar mogelijk. Naast de vaste aspecten is er ruimte om jezelf te ontwikkelen in Social Advertising & Marketplaces. Ook krijg je de mogelijkheid om diverse Google certificeringen te behalen.
We werken toe naar je eigen klantportfolio, die je zelf helemaal kunt beheren nadat je het Trainee programma succesvol hebt afgerond en zelfstandig als Online Marketing Specialist aan de slag kunt.
 

Wie ben jij?

Als net afgestudeerde HBO’er/WO'er met een grote interesse voor Online Marketing ben je op zoek naar een uitdagende carrière in Online Marketing. Je hebt niet per se een relevante opleiding nodig, maar wel affiniteit met Online Marketing.
Daarnaast ben je leergierig, gemotiveerd en ambitieus. Deze unieke kans wil je met beide handen grijpen en je committeert je hier dan ook voor. Je komt proactief met nieuwe ideeën en kan kritisch denken. Als echte teamspeler ben je behulpzaam en sta je voor je collega’s klaar. Duidelijk communiceren met je collega's en klanten vind je belangrijk.

 

Wij bieden jou

Wat kun je van ons verwachten?

Een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving;

Een prettige en informele werksfeer;

Grote groeimogelijkheden

Ruimte voor eigen initiatief;

Werken bij 050media

Samen elkaar helpen naar het volgende level, want samen staan we sterk. We werken niet alleen samen, maar we leren, sporten en lachen samen. We hebben een eigen sportschool en borrelen elke donderdag en vrijdag. Naast onze vaste borrels hebben we regelmatig feestjes, barbecues en funky friday.

Je komt in een hecht en gelijkwaardig team, waar je volledig jezelf kunt zijn. Je bent immers het beste in jezelf zijn. Daarnaast krijg je bij ons veel vertrouwen en vrijheid om je werk in te richten zoals jij dat wil. Bij 050media geloven we in 'Samen naar Groei', niet alleen voor de klant, maar ook voor elkaar!

Gaan wij samenwerken?

Ben je enthousiast over deze vacature en is de traineeship op jouw lijf geschreven? Neem dan contact met ons op door je CV en sollicitatiebrief naar mpimmelaar@050media.nl te sturen. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Marijn Pimmelaar via 0801451400.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat we doen

Naast hard werken

Hét grote nieuwjaarsdiner

4 mijl Groningen

Wielrennen

Gezond & Lekker lunchen

Bootcampen

Donderdag- én vrijdagmiddagborrels

1/6

Trots zijn we op

Ons werk

Blijf op de hoogte

Onze Stories