Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

WIJ CREËREN

Jouw digitaal platform

Geen enkele onderneming kan vandaag de dag nog zonder online aanwezigheid. Daarom zet het webdevelopment team van 050media zich graag in om van jouw website een knallend succes te maken! Niet alleen zorgen we ervoor dat je digitale platform naar behoren werkt en er fantastisch uitziet, we helpen je ook online vindbaar te maken door goede (SEO) content. Die bestaat zowel uit copywriting als foto’s en video’s die je klanten informeren en inspireren. Maar voordat de inhoud kan worden toegevoegd, moet er eerst een kader zijn. Laat het maken daarvan maar aan onze webdevelopers over!

Wat is webdevelopment?

Het antwoord zit in de vraag. Een website staat namelijk niet op zichzelf, die wordt ontwikkeld. Webdevelopment houdt dan ook alle fasen in van de ontwikkeling van jouw digitale platform. Van het allereerste idee tot een volledige realisatie denken en bouwen we met je mee om de naam en positie van jouw onderneming aanzienlijk te versterken. We houden je tijdens het gehele proces op de hoogte over de voortgang en vernemen dan ook graag je mening. Wil je meer weten over webdevelopment en wat dit voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

UX UI design

De begrippen UX en UI design liggen erg dicht bij elkaar. Je kunt ze eigenlijk wel zien als het daadje en het plaatje. User eXperience gaat namelijk over de gebruiksvriendelijkheid van je website. In hoeverre wordt er aan de vraag van de consument voldaan en hoe gemakkelijk kan die alles vinden wat hij of zij zoekt? Daarentegen zorgt de User Interface voor een rustige, passende en aantrekkelijke uitstraling van je online platform. Je zult ze allebei nodig hebben om bezoekers van je website geboeid te houden. Gelukkig weten de professionele developers van 050media alles over UX en UI design, en hoe ze met behulp daarvan jouw digitale etalage eruit laten springen!

Werkwijze

Website ontwikkeling

Hierboven hebben we al in het kort uitgelegd wat webdevelopment inhoudt. Hieronder lees je hoe website ontwikkeling precies in zijn werk gaat en welke fasen wij hierin onderscheiden:

Website ontwikkeling

Designfase

Op basis van deze analyse wordt een plan gemaakt met daarin een concept design van de site. Ook wordt een ureninschatting gemaakt voor de realisatie van het nieuwe ontwerp en voor de transitie van design naar code.

Conceptfase

Allereerst wordt geïnventariseerd wat de behoeften en waarden van jouw site of online shop zijn.

Bouwfase

Ben je het helemaal eens met de plannen die we samen hebben gemaakt? Fantastisch! Dan kunnen onze professionals nu beginnen met bouwen.

Testfase

Alle implementaties en wijzigingen worden nu uitgebreid getest in een tijdelijke locatie die voor Google afgeschermd is.

Livegang

Werkt alles naar behoren en heeft de site jouw volledige goedkeuring? Dan is het tijd om deze live te laten gaan!

Waar we goed in zijn

Onze diensten

Wij werken voor jou

Ons development team

Kim Hovingh

Backend Developer

Stijn Diepenmaat

Junior UX UI Designer

Cris Pijper

Full-stack developer

Geert Sjoerdstra

Full-stack developer

Jesse Huizing

UX UI Designer

Meta Bergman

Backend developer

Eric Peutz

Projectmanager

Tim Klaassen

Teamlead Development

Webdevelopment

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in een webshop of website of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht