050media officieel Shopify partner | Lees meer in deze story!

Wij verzamelen en creëren

Data en insights

Zonder data, geen inzichten en optimalisaties. Het is daarom belangrijk om data op de juiste manier te verzamelen en inzichtelijk te maken. Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze klanten door middel van online dashboarding.

Werkwijze

Samenwerken

Voor een goede analyse, optimalisatie en personalisatie van jouw campagnes, is het essentieel dat data op de juiste manier wordt verzameld en ingericht. Onze consultants zorgen ervoor dat conversies en data correct wordt gemeten en inzichtelijk is voor onszelf en onze klanten.

Zo gaan we te werk

Stap 1: Focus bepalen

We kijken allereerst naar de doelstellingen van de klant. Wat zijn belangrijke conversies, sub conversies en andere meetpunten. Weten waar je focus ligt is het startpunt van data en insights.

Stap 2: Meten is weten

Wanneer duidelijk is wat er gemeten moet worden, is het van belang dat de juiste accounts aangemaakt en gekoppeld worden. Met behulp van Google Tag Manager kunnen wij scripts op een website plaatsen om (soft)conversies door te meten zonder tussenkomst van een developer.

Stap 3: Data inzichtelijk maken

Als alle data op de juiste manier wordt verzameld en conversies kunnen worden gemeten, zorgen we ervoor dat de belangrijkste data inzichtelijk wordt gemaakt in een online dashboard in Google Data Studio.

Stap 4: Data-driven-approach

Als we de effectiviteit van de campagnes inzichtelijk hebben gemaakt, is het aan ons om analyses te maken en optimalisaties uit te voeren. Alle beslissingen die wij maken, zijn gebaseerd op data, dit noemen we een data-driven-approach.

Stap 5: Rapportage

Wij houden onze klanten maandelijks op de hoogte van de resultaten van de campagnes. Dit doen we door regelmatig in contact te blijven en elke maand een rapportage te sturen van de belangrijkste campagnes, kanalen en data.

Wij werken voor jou

Team Ads

Contact opnemen

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Ben je benieuwd naar wat onze consultants voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories