050media

Shopify webdevelopment

Maak het verschil door van jouw website een echt visitekaartje te maken. Met een fraaie en goed functionerende shopify site of shop wordt jouw online platform een succes. Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw idee. Onze UX/UI designers staan voor je klaar om de tofste ontwerpen te maken die volledig gebruiksvriendelijk zijn ingesteld. Onze webdevelopers zorgen er vervolgens voor dat je website of webshop wordt voorzien van alle functionaliteiten die Shopify te bieden heeft.

Heb je interesse of wil je meer weten over webdevelopment?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij helpen jou groeien

Wat is webdevelopment?

Het antwoord zit in de vraag. Een website staat namelijk niet op zichzelf, die wordt ontwikkeld. Webdevelopment houdt dan ook alle fasen in van de ontwikkeling van jouw digitale platform. Van het allereerste idee tot een volledige realisatie denken en bouwen we met je mee om de naam en positie van jouw onderneming aanzienlijk te versterken. We houden je tijdens het gehele proces op de hoogte over de voortgang en vernemen dan ook graag je mening. Onze experts zorgen ervoor dat jouw website volledig naar jouw wens wordt ingevuld. Van gebruiksvriendelijk design tot uitvoering, onze developers staan voor je klaar!

Hoe we te werk gaan

Stap 1: designfase

Op basis van deze analyse wordt een plan gemaakt met daarin een concept design van de site. Ook wordt een ureninschatting gemaakt voor de realisatie van het nieuwe ontwerp en voor de transitie van design naar code.

Stap 2: conceptfase

Allereerst wordt geïnventariseerd wat de behoeften en waarden van jouw site of online shop zijn.

Stap 3: bouwfase

Ben je het helemaal eens met de plannen die we samen hebben gemaakt? Fantastisch! Dan kunnen onze professionals nu beginnen met bouwen.

Stap 4: testfase

Alle implementaties en wijzigingen worden nu uitgebreid getest in een tijdelijke locatie die voor Google afgeschermd is.

Stap 5: livegang

Werkt alles naar behoren en heeft de site jouw volledige goedkeuring? Dan is het tijd om deze live te laten gaan!

Klantcontact

Bij 050media streven we samen naar groei. Daarom is het voor ons belangrijk dat jij zoveel mogelijk betrokken bent bij het proces. Je krijgt regelmatig rapportages van de werkzaamheden en resultaten. Daarnaast zullen we samen kijken naar bijvoorbeeld de focuszoekwoorden die voor jouw website belangrijk zijn.

Zij gingen je voor

Webdevelopment cases

Wij werken voor jou

Team Development

Cris Pijper

Full-stack Developer

Joost Verberne

Projectmanager E-commerce

Kim Hovingh

Backend Developer

Van concept naar druk bezochte website

Ervaring met verschillende CMS'en
Nauwe samenwerking tussen design en frontend
Opties die bij jouw bedrijf en budget passen

Ben je benieuwd hoe jouw webshop of website meer conversies kan opleveren? Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief