Google Shopping adverteren

Google Shopping is de vergelijkingstool van Google waarbij u kunt adverteren met uw producten. Wanneer er gezocht wordt op een bepaald product zal de zoekende partij advertenties in de vorm van productvermeldingen zien in zijn zoekresultaten.
Google geeft aan de hand van de zoekopdracht een foto van het product, de bijbehorende prijs en de naam van uw winkel weer. Hierdoor weet de bezoeker exact welk product en prijs deze kan kiezen. Dit zorgt voor een relatief lage CPA (cost per aquisition). Google gebruikers die op de advertentie klikken, worden vervolgens doorgeleid naar uw website waar ze het desbetreffende artikel kunnen kopen.
Voor de Google gebruiker wordt het op deze manier mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier producten met elkaar te vergelijken. Daarnaast is het ook gemakkelijk om de webwinkels te vinden die het product aanbieden. Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden Google Shopping adverteren u biedt? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers.

Google Shopping adverteren door 050media

Wilt u graag adverteren in Google Shopping maar weet u niet precies hoe u dit aan moet pakken?
Laat dan 050media voor u adverteren in Google Shopping! Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Meer verkeer;
  • Relevantere leads;
  • Eenvoudig, op verkoop gericht campagnebeheer;
  • Bredere aanwezigheid, een groter bereik bij uw doelgroep;
  • Verhoogde conversie;
  • Weinig kosten;
  • Krachtige rapportage en concurrentiegegevens.

Ons team beschikt over vijf gecertificeerde Google AdWords experts en 050media mag zich ‘Premier Partner’ van Google noemen. De Google AdWords-certificering is een professionele certificering die Google toekent aan personen die hebben aangetoond dat ze de algemene en geavanceerde functies van AdWords beheersen. Verder geeft de Google ‘Premier Partner’ certificering aan dat 050media erkent en vertrouwd wordt als organisatie die andere organisaties kan helpen om succesvol in Google te worden. Al sinds jaren laten bedrijven Google Shopping campagnes succesvol managen door 050media. Uw Google AdWords campagne is bij ons in goede handen! Voor een beeld van onze dienstverlening bekijkt u onze referenties. Of wilt u graag meer informatie over Google Shopping? Bekijk dan ook eens onze Google shopping pagina!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed partner