050media officieel Shopify partner | Lees meer in deze story!

Wij bereiken jouw doelgroep met

Online Advertising

Jij weet nou wel wat je te bieden hebt, maar hoe komen anderen daarachter? Lok je doelgroep naar je website met behulp van online advertising. Zodra er op zo’n advertentie wordt geklikt, wordt de gebruiker doorverwezen naar jouw website. Op die manier haal jij met behulp van online advertising je doelgroep naar jouw digitale platform!

Waar we goed in zijn

Onze diensten

Trots zijn we op

Ons werk

Wij werken voor jou

Team Ads

Niels Hermans

Online Advertising consultant

Jeroen Boersma

Online Advertising consultant

Ewoud Potiek

Teamlead Marketing

Lieke Oost

Online Advertising consultant

Cor Dijkshoorn

Online Advertising consultant

Bob Gelderloos

Online Advertising consultant

Hannah Strijker

Teamlead Ads

Advertising

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Wil je meer weten over Online Advertising voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories

Wat is online advertising?

Kort gezegd is online advertising alles wat te maken heeft met adverteren op het wereldwijde web. Er zit een groot voordeel aan search advertising waar je met alle andere vormen geen vat op hebt. Namelijk, het aantal bezoekers dat op de ads heeft geklikt! Zo weet je direct of jouw digitale campagne wel of niet werkt. Blijf je dezelfde koers varen of moet die worden bijgestuurd? Dat weet je direct zodra je de resultaten van je online advertising uitingen onder de loep neemt.

Online advertising kanalen

Er bestaan verschillende online advertising kanalen waar je als ondernemer gebruik van kan maken. Hierboven hebben we al search advertising genoemd. Maar wat dacht je van grote platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest? Het gebruik van sociale media in jouw campagne wordt ook wel social advertising genoemd. Natuurlijk moet jij daar wel iets aan hebben. Daarom gaan we graag met jou zitten om te bepalen op welke online advertising kanalen we ons gezamenlijk gaan richten.

Online advertising trends

050media mag zich met trots een full service online marketingbureau noemen. Daarom zijn we ook volledig op de hoogte van de laatste online advertising trends, die we dan ook graag inzetten voor jouw onderneming! We weten precies wat er speelt. En wat we niet weten, achterhalen we met een grondig marktonderzoek. Zo zijn we ook op de hoogte van het reilen en zeilen in jouw branche en kunnen we de populairste online advertising trends ten volle benutten voor jouw website!