Wij realiseren jouw

Online Advertising

Door middel van online advertising kun je jouw website, merk of producten gericht onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep in ieder stadium van de online marketing funnel. Met behulp van online advertising kun je snel impact maken. Vanaf de dag dat je start kun je relevant websiteverkeer binnenhalen. Door de juiste strategieën in te zetten krijg jij potentiële klanten binnen no-time naar jouw website. Het Ads team staat klaar om jouw online spend om te zetten naar een maximaal resultaat! 

Benieuwd waar voor jou nog kansen liggen op het gebied van online advertising? Vraag onze gratis scan aan!

Vraag gratis scan aan

Wij helpen jou groeien

Wat zijn de voordelen van online advertising?

Het Ads team van 050media biedt, als jarenlang gecertificeerd partner, alle kennis om een complete advertising strategie op te zetten en te beheren. Ook bieden we de setup en het beheer van de juiste metingen om op een privacyvriendelijke wijze de effectiviteit van de marketing-inspanningen te bewaken.

Met online advertising heb je grip op je marketingbudget. Elk bedrijf kan adverteren met een passend budget. Vervolgens kun je duidelijk inzien wat het marketingbudget oplevert aan de hand van gegenereerde data.

050media kent de markt en weet feilloos de juiste kanalen en strategie te bepalen voor het beste online resultaat. We blijven goed up-to-date over nieuwe ontwikkelingen op de kanalen en in de markt.

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Jouw uitdaging en doelstellingen in kaart brengen

Voor we een advies kunnen uitbrengen is het zaak jouw vraagstuk te doorgronden en de ideeën in kaart te brengen. Welke doelstelling is er geformuleerd? Welke opties zijn er? Een goed gesprek om kennis te maken en deze zaken in kaart te brengen is de basis.

Stap 2: Strategie

Ons team gaat aan de slag om jouw vraagstuk te vertalen naar een passende online marketing strategie, waarbij de doelstellingen de basis vormen. Door middel van het sturen op de juiste KPI’s houden wij de resultaten meetbaar.

Stap 3: Samen bespreken en verbeteren

Tijdens een gezamenlijke sessie nemen we je mee in onze ideeën en plannen. Met jouw kennis van de markt en onze kennis van digital marketing leggen we de laatste hand aan de plannen.

Stap 4: Implementatie

Passend bij de gekozen campagnestrategie gaan de specialisten aan de gang met de set-up van de juiste kanalen. Hierbij pakt 050media alles op, van account set-up en technische implementatie, tot de creatie van uitingen passend bij de kanalen en jouw communicatie

Stap 5: Live!

Na een oplevering gaan de campagnes live en is het wachten op de eerste sales of leads! Dit zal, zeker bij de start, nauwlettend in de gaten worden gehouden door onze specialisten.

Stap 6: Optimalisatie

Wanneer de eerste resultaten zichtbaar worden zullen de consultants de campagnes aanscherpen en optimaliseren om de aansluiting te houden bij jouw marketingdoelstellingen.

Klantcontact

Gedurende het proces zal er regelmatig worden gerapporteerd over de behaalde resultaten en uitvoerig worden geëvalueerd. Hierdoor kunnen we het resultaat, de voortdurende innovaties en samenwerking op een hoger plan krijgen. Dit alles onder ons motto: ‘Samen naar groei’!

Klaar om verder te groeien dankzij online advertising?

Snel en meetbaar resultaat
De beste strategie
Gecertificeerde specialisten

Vraag een gratis scan aan!

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief