Wij bereiken jouw doelgroep met

Online Advertising

Elke klant wil natuurlijk zoveel mogelijk leads of sales tegen een zo laag mogelijke investering. En het liefst op korte termijn. Logisch! Maar we zetten eerst een stapje terug om de weg hier naartoe, oftewel jouw strategie, te bepalen. Samen met de klant bespreken we; de doelen, doelgroep en waar en hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken met aansprekende advertenties?

Waar we goed in zijn

Onze diensten

Trots zijn we op

Ons werk

Wij werken voor jou

Team Ads

Esther Kappenberg

Online marketing consultant

Cor Dijkshoorn

Online marketing consultant

Dory

Aquarium Manager

Thijs Vos

Online marketing Consultant

Tom van Andel

Consultant

Onur Aksoy

Online marketing Consultant

Anjo de Jong

Online marketing consultant

Hannah Strijker

Online marketing consultant

Ewoud Potiek

Teamlead Ads

Advertising

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Wil je meer weten over online marketing voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories

Advertising

Online advertising is kortgezegd, het betaald promoten van producten, diensten of je brand online. Hierbij is het natuurlijk van belang dat je jouw budget op de meest effectieve manier besteed door een zo relevant mogelijke doelgroep te bereiken. En dat is precies wat wij voor jou doen door de volgende stappen te doorlopen en jouw online marketing strategie te bepalen.

 

Doelstelling bepalen

Voordat we van start gaan is het belangrijk om te bepalen wat het doel is. Dit kan simpelweg het generen zijn van meer conversies of leads. Maar wat mag een lead of conversie dan kosten en wat levert een lead of conversie gemiddeld op? Wij gaan net een stapje verder door ook te kijken naar bedrijfsdoelstellingen en andere factoren die van invloed zijn, zoals retourpercentages en productmarges.

 

Jouw doelgroep bereiken met ads

Zonder de juiste doelgroep, kan bijna geen doel behaald worden. Wie is jouw doelgroep en hoe spreken we jouw doelgroep aan. Wat wordt de tone of voice in de advertenties en welke uitingen gebruiken we? Heb je geen geschikte uitingen, dan kan onze fotograaf of videograaf zorgen voor passend materiaal die de doelgroep weet te raken.

Kanalen en Diensten

Ads is allang niet meer alleen Google Ads. Adverteren kunnen we, vandaag de dag, op ontelbaar veel kanalen en manieren. Gelukkig zitten onze consultants bij 050media niet stil en zijn we gespecialiseerd in uiteenlopende kanalen en diensten. Staat een kanaal hier niet tussen? Vraag onze consultants naar de mogelijkheden.

 

Full service is key

Wij zijn ervan overtuigd dat we voor jou het verschil kunnen maken online. Door de synergie tussen onze afdelingen en het brede aanbod van diensten is kunnen we onze klanten op alle facetten bedienen en snel schakelen, een must in het online speelveld.