Inspireer je doelgroep met

Social Advertising

Jouw doelgroep bevindt zich ongetwijfeld op één van de vele social media platforms als Facebook, Instagram, Pinterest & LinkedIn. Het bereik en de targeting mogelijkheden via social advertising zijn enorm op deze platforms. Ideaal om producten of diensten te pushen onder een specifieke doelgroep. Elk kanaal heeft zijn eigen doelgroep en natuurlijk zijn eigen mogelijkheden van adverteren. Om het maximale uit je campagnes te halen is een goede strategie erg belangrijk.

Heb je interesse of wil je meer weten over social advertising?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Welke voordelen heeft social advertising?

Social advertising bij 050media

Zichtbaarheid en uitbouwen van merkbekendheid

De advertising campagnes op social media zorgen ervoor dat jij op de juiste tijd bij de juiste persoon verschijnt. Hierdoor kun je met een goed uitgekiende social media advertising strategie, leads en conversies binnenhalen en vergroot je bovendien je merkbekendheid

Gecertificeerd Meta Marketing Partner

050media is gecertificeerd Meta Marketing Partner. Naast onze opgebouwde kennis en ervaring met de kanalen van Meta hebben wij ook exclusief toegang tot trainingen van Meta, krijgen we extra inzichten in account optimalisaties en zijn we snel op de hoogte van veranderingen.

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Kennismaking

Allereerst zullen we tijdens een kennismaking input verzamelen om de juiste strategie te kunnen bepalen. We bepalen de doelstellingen en de beschikbare budgetten.

Stap 2: Doelgroepen en kanalen

De doelgroep targeting mogelijkheden zijn enorm op social media. Bovendien is je doelgroep key in het geval van social media advertising. We bepalen op welke doelgroep de focus ligt en welke momenten we de doelgroep het beste kunnen bereiken.

Stap 3: Instellen & koppelen accounts

We zullen de accounts aanmaken, instellen en koppelen met productfeeds. Daarnaast zullen we meetinstrumenten instellen om conversies te kunnen meten en data te verzamelen.

Stap 4: Visuele content

Jouw campagne zal het meeste aanspreken wanneer de visuals inspirerend en van goede kwaliteit zijn. We kijken samen naar de visuals die beschikbaar zijn en of er eventueel visuals gecreëerd moeten worden.

Stap 5: Livegang & management

Als de strategie is bepaald, de accounts zijn ingesteld en de visuals beschikbaar zijn is het tijd om live te gaan! Na de livegang zullen we de campagne continu testen, analyseren en blijven optimaliseren.

Klantcontact

Bij ons staat klantcontact hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van de campagnes en prestaties en de kansen die we zien. Daarom voorzien we je regelmatig van een rapportage. Ook staan onze specialisten altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Zij gingen je voor

Social advertising cases

Wij werken voor jou

Team Advertising

Rick van der Vlis

Online Advertising Specialist

Fabian Staal

Online Advertising Specialist

Mathijs Kok

Marketing Manager

Ook profiteren van de voordelen van social advertising?

Bereik snel je doelgroep
Vergroot je merkbekendheid
Inspireer potentiële klanten

Ben je benieuwd hoe jij kan groeien met behulp van social advertising? Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief