Haal het maximale uit je email marketingcampagne met A/B-testen Lees het in onze Story!

Word jij bij ons de nieuwste

Financiële stagiair(e)

Volg jij op dit moment een MBO opleiding binnen de financiële dienstverlening en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Financiële stagiair(e)

Je bent betrokken bij vele werkzaamheden, zodat je met alle aspecten van de financiële afdeling te maken krijgt. Als Financiële stagiair(e) ga je foutloos te werk met het inboeken van facturen en van verkoopfacturen, crediteringen verwerken, debiteurenbeheer en het bijhouden van de bankboek voor verschillende b.v.’s. Door deze vele taken is je werkdag dus afwisselend en leer je het gehele proces. Genoeg te doen dus!

Op de financiële afdeling werk je samen in een team met 3 financiële collega’s en 2 HR collega’s, waar een gezellige en informele werksfeer belangrijk is. Het leeraspect vinden wij ook belangrijk binnen de organisatie en wij zullen je dan ook meenemen in alle voorkomende processen bij ons op de afdeling.

Wat jij kunt

Wij zijn op zoek naar een Financieel Administratief stagiair(e) in Groningen die:

zelfstandig kan werken;

weet van aanpakken;

secuur te werk gaat;

een uitdagende stage zoekt vanaf medio september tot en met februari.

Samen naar groei

Samen naar groei staat bij 050media centraal. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze werknemers. Bij 050media zien wij jou dan ook niet als een stagiair(e), maar als een volwaardige collega. We vinden het leuk om nieuwe meningen en ideeën te horen, gezien de markt altijd veranderd! Aangezien wij voor meerdere type BV’s de volledige boekhouding doen, kunnen wij je een uitgebreide stage bieden, waarin we veel aspecten van ons werkveld kunnen belichten. Tijdens jouw stage mag je dan ook altijd aangeven wat jou interessant lijkt om je verder in te verdiepen. Natuurlijk bieden we je ook de ruimte om te werken aan je schoolopdrachten. Ook leuk om te melden is dat veel van onze collega’s hier gestart zijn als stagiair(e). Dus wie weet houd jij er ook een leuk bijbaantje aan over!

Wie wij zijn

050media

Het team van 050media heeft al meerdere jaren ervaring met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Social media, Google AdWords, Usability en alle andere vormen van Online Marketing. Wij optimaliseren websites en webwinkels. Deze projecten lopen uiteen van grote E-commerce projecten waarbij de gehele website of webwinkel en Online Marketingstrategie van een bedrijf ontwikkeld wordt. 050media is nu één van de weinige Online Marketingbureaus in het Noorden die een totaaloplossing biedt voor alle Online Marketing vraagstukken.

Kenmerken van 050media:

team van jonge, gedreven professionals;

jarenlange ervaring met webontwikkeling & online marketing;

de kwalificaties om Google AdWords Campagnes te optimaliseren;

team van SEO specialisten.

Wij bieden jou:

een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving;

een prettige en informele werksfeer;

ruimte voor eigen initiatief;

marktconforme stagevergoeding.

aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorzieningen en personeelsactiviteiten.

Ben jij

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je echt uitgedaagd worden tijdens je stage? Neem dan contact met ons op door je CV en sollicitatiebrief naar mpimmelaar050media.nl te sturen. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Marijn Pimmelaar via 088 145 1440.

Wat we doen

Naast hard werken

Hét grote nieuwjaarsdiner

4 mijl Groningen

Wielrennen

Gezond & Lekker lunchen

Bootcampen

Donderdag- én vrijdagmiddagborrels

1/6