Wil jij weten hoe jij kunt adverteren op LinkedIn? Lees onze story

Word jij bij ons de nieuwste

Front-end Developer Vacature Groningen

Ben jij een gemotiveerde en proactieve front-ender die met zijn of haar kennis ons team wil versterken? Dan is 050media op zoek naar jou! Wegens een groei in front-end opdrachten zijn wij op zoek naar een ervaren front-ender voor 32 tot 40 uur.

Front- end Developer het kort:

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het ontwikkelen en doorontwikkelen van websites en webshops op ons eigen e-commerce platform. Je bouwt je eigen klantportfolio op waarmee je jouw klanten helpt met groeien met hun website en/of webshop. Je denkt mee over nieuwe ideeën en ontwikkelingen om websites en webshops te verbeteren en adviseert hierin de klant op professionele wijze.

 

Het team

Als Front-end Developer bij 050media maak je deel uit van een jong en gedreven webdevelopment team, dat bestaat uit een combinatie van front-end developers en UI/UX designers. Binnen dit team werk je aan je eigen klantportfolio waarmee je jouw klanten helpt met groeien met hun webshops of websites. Je denkt mee over nieuwe ideeën en ontwikkelingen en adviseert de klant hierin op professionele wijze.

 

Daarnaast ben je samen met de rest van het team verantwoordelijk voor de kwaliteit die als afdeling geleverd wordt, jij reviewt het werk van je collega en ondertussen krijg je feedback op je eigen werk. Ook is er ruimte om nieuwe technieken te leren en toe te passen, zo leer je elke dag opnieuw van elkaar en wordt de kwaliteit naar de klanten toe gewaarborgd.

Wat jij kunt

You've got this

Functie eisen

minimaal 2 jaar relevante werkervaring heeft;

een HBO+ opleiding heeft afgerond;

creatief is;

kritisch is en oog heeft voor detail.

Je hebt kennis van en ervaring met:

ruime ervaring heeft met HTML5 en CSS3;

kennis heeft van jQuery / Javascript;

ervaring heeft met CSS preprocessors zoals LESS en SCSS;

ervaring heeft met versiebeheer (Git);

Het is een pré als je ervaring hebt met:

Twig;

BEM;

React en/of Webpack;

Shopify of Lightspeed;

Tagmanager.

Hoe ziet je dag er bij ons uit?

Nadat je een verse bak koffie hebt gehaald check je je mailbox om te zien of er nog een klant heeft gemaild met een vraag of probleem. Afhankelijk van de vraag of probleem schat je in wanneer dit het beste opgepakt kan worden, kan het wachten tot de klant weer op de planning staat of pak je het direct op. Als alles weer bijgewerkt is kan het echte werk beginnen, je ziet dat er een vaste klant op de planning staat waar je elke week een dag voor hebt om aan te werken. Je opent het todo bord van de klant en bekijkt welke punten je als eerste op gaat pakken vandaag.

 

Na een hele ochtend te hebben gestaard naar je beeldscherm is het tijd om te gaan lunchen met je collega’s, even wat frisse lucht en een potje poolen en je kan er weer tegenaan. Je moet iets nieuws inbouwen op de webshop van de klant en overlegd met je collega hoe je dit het beste kunt aanpakken, omdat het iets nieuws is moet je zelf op onderzoek uit wat de beste manier is om dit te doen, welke techniek is het beste en hoe pak je dit aan. Als het allemaal gelukt is maak je pull request aan voor je collega’s en stuur je de klant een update met wat je die dag voor hem gedaan hebt, een mooie einde van de dag.

 

Omdat het woensdag is en je gisteren weer veel te hard geroepen hebt dat je wel mee gaat doen met de wekelijkse training hijs je jezelf weer in je sportkleren, vul je je bidon met water en ren je naar onze interne sportschool. Nog even een extra uurtje knallen!

Wie wij zijn

050media

Het team van 050media heeft al meerdere jaren ervaring met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Social media, Google Ads, Usability en alle andere vormen van Online Marketing. Wij optimaliseren websites en webwinkels. Deze projecten lopen uiteen van grote E-commerce projecten waarbij de gehele website of webwinkel en Online Marketingstrategie van een bedrijf ontwikkeld wordt. 050media is nu één van de weinige Online Marketingbureaus in het Noorden die een totaaloplossing biedt voor alle Online Marketing vraagstukken.

Kenmerken van 050media

team van jonge, gedreven professionals;

jarenlange ervaring met webontwikkeling & online marketing;

de kwalificaties om Google Ads Campagnes te optimaliseren;

team van SEO specialisten.

Wij bieden jou:

een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving;

een prettige en informele werksfeer;

ruimte voor eigen initiatief;

een marktconform salaris, pensioenregeling;

aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorzieningen en personeelsactiviteiten.

Word jij

Onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast over deze vacature en is de functie op jouw lijf geschreven? Neem dan contact met ons op door je CV en sollicitatiebrief naar mpimmelaar@050media.nl te sturen. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Marijn Pimmelaar via 088 145 1440.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Front-end Developer (32 – 40 uur)

Leuke collega's
Goede voorwaarden
Jong en dynamisch bedrijf

Ga jij met ons op avontuur?

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Wat we doen

Naast hard werken

Hét grote nieuwjaarsdiner

4 mijl Groningen

Wielrennen

Gezond & Lekker lunchen

Bootcampen

Donderdag- én vrijdagmiddagborrels

1/6

Trots zijn we op

Ons werk

Blijf op de hoogte

Onze Stories