Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Word jij bij ons de nieuwste

Front-end Developer

32-40 uur
Solliciteer nu!

Ben jij een gemotiveerde en proactieve front-ender die met zijn of haar kennis ons team wil versterken? Dan is 050media op zoek naar jou! Wegens een groei in front-end opdrachten zijn wij op zoek naar een ervaren front-ender voor 32 tot 40 uur.

Wat ga je doen

In het jonge en gedreven Front-end team zul je je bezig houden met het ontwikkelen en doorontwikkelen van websites en webshops op onder andere Shopify, Lightspeed en Wordpress. Je bouwt je eigen klantportfolio op waarmee je jouw klanten helpt met het groeien van hun website en/of webshop. Je denkt mee over nieuwe ideeën en ontwikkelingen om websites en webshops te verbeteren en adviseert op professionele wijze.

Wij bieden

Team van jonge en gedreven professionals Ruimte om nieuwe technieken te leren en toe te passen Een fijne, ambitieuze en inspirerende werkomgeving Aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorziening

Jij hebt

Een creatieve mindset Ervaring met HTML5 & CSS3 Kennis van jQuery / Javascript Een oog voor detail

Je toekomstige collega's

“Nog elke dag een feest bij 050media. Al 10 jaar werk ik hier met veel plezier! Naast fun ook veel uitdaging in allerlei technieken en platformen.”

Niek Hessels

Full-stack developer

“050media kan jou als persoon uitdagen en wil ook uitdagingen bieden als je die zelf aan wilt gaan. Je functie zal dus nooit saai worden. Met wederzijds vertrouwen is er veel mogelijk! Het is ook leuk om te zien dat het bedrijf steeds verder groeit en ontwikkelt.”

Hannah Strijker

Teamlead Ads

“Werken bij 050media is voor mij erg fijn omdat de flexibiliteit erg hoog is. Het werken in een ervaren development team zorgt voor een goede ontwikkeling.”

Jordy Bakker

Full-stack developer

“Bij 050media heb ik de vrijheid om mijn creatieve ideeën te uiten en te werken met diverse klanten. Er is ruimte voor eigen inbreng, waardoor je niet alleen klanten laat groeien, maar ook zelf meegroeit.”

Vera Sentener

Contentmarketeer

Wij bieden jou

Solliciteer nu!