Word jij bij ons de nieuwste

Front-end Developer

32-40 uur
Solliciteer nu!

Ben jij een enthousiaste Front-end Developer met een passie voor het creëren van boeiende en gebruiksvriendelijke gebruikersinterfaces? Heb je ervaring met de nieuwste webtechnologieën en ben je altijd op zoek naar manieren om de gebruikerservaring te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

  • Je houdt je bezig met het ontwikkelen en doorontwikkelen van websites en webshops op onder andere Shopify, Lightspeed en Wordpress.
  • Je bouwt je eigen klantportfolio op waarmee je jouw klanten helpt met het laten groeien van hun website en/of webshop.
  • Je optimaliseert webpagina’s. Je denkt mee over nieuwe ideeën en ontwikkelingen om websites en webshops te verbeteren en adviseert op professionele wijze.
  • Je ontwerpt en implementeert gebruikersinterfaces en zorgt hierbij voor een responsieve gebruikerservaring.
  • Je werkt nauw samen met onze back-end developers en marketeers om tot de beste resultaten te komen.

Wij bieden

Een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is en een omgeving waarbij je input gewaardeerd wordt; Continu leren en ontwikkelen door de verantwoordelijkheid die je bij ons krijgt; Ruimte om nieuwe technieken te leren en toe te passen; Een gezellige kantine met pooltafel, pingpongtafel en dartbord; Samen sporten met je collega’s in onze eigen gym; Flexibele werktijden (start 07.30-09.30). Het is aan jou om te beslissen hoe laat je je dag wil beginnen; 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband; Pensioenregeling, waarbij de werknemersbijdrage en werkgeversbijdrage evenredig verdeeld is.

Jij hebt

Je hebt HBO werk- en denkniveau; Je bent 32-40 uur per week beschikbaar; e hebt minimaal 2 jaar ervaring in front-end development; Je hebt ervaring met HTML5, CSS3, SASS, Webpack & NPM; Je hebt kennis van modernere Javascript; Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen om technische uitdagingen doeltreffend aan te pakken; Je bent creatief en je hebt oog voor detail, waardoor je in staat bent om niet alleen functionele, maar ook esthetisch aantrekkelijke oplossingen aan te bieden.

Je toekomstige collega's

Mauro Rinsma

Projectmanager

“Werken bij 050media is voor mij erg fijn omdat de flexibiliteit erg hoog is. Het werken in een ervaren development team zorgt voor een goede ontwikkeling.”

Jordy Bakker

Full-stack Developer

“Nog elke dag een feest bij 050media. Al 10 jaar werk ik hier met veel plezier! Naast fun ook veel uitdaging in allerlei technieken en platformen.”

Niek Hessels

Full-stack Developer

Dion Paapst

Operationeel Directeur

Wij bieden jou

Solliciteer direct!

Naam
Telefoon
Email
CV
Motivatie