Stories

Zien: Fotostudio 050media ingezet voor campagne #TegenKK

Eind juni is het vervolg van de strijd tegen schelden met kanker van start gegaan. In deze story lees je over de toffe actie #TegenKK en de bijdrage van 050media hierin!

#TegenKK

Het scheldwoord kanker, je hoort en leest het regelmatig. Helaas is kanker voor 1 op de 3 mensen geen scheldwoord, maar een ernstige ziekte. Daarom is de campagne #TegenKK gelanceerd door KWF. Samen met E-sport vertegenwoordiger Bundled vervolgen ze dit jaar de strijd tegen het schelden met kanker. De speciale tenues met #TegenKK zijn nu te dragen in de populaire game FIFA21. Hiermee zet KWF zich vol in op het tegengaan van schelden met het woord kanker. Niet alleen online, maar ook offline wordt hier nu volop aandacht aan besteed. Amateurverenigingen kunnen hun bijdrage leveren door met de speciale #TegenKK mouwbadge of shirt van het sportmerk Jako te spelen.

Helaas is kanker voor 1 op de 3 mensen geen scheldwoord, maar een ernstige ziekte. Daarom is de campagne #TegenKK gelanceerd door KWF.

De jongens van The brandwagon hebben een toffe #TegenKK campagnevideo opgenomen waarbij ze gebruik hebben gemaakt van onze fotostudio in Groningen. Bekijk hieronder het resultaat:

Ook jij kan een

Fotostudio huren in Groningen

De video voor #TegenKK is opgenomen in onze eigen 050media fotostudio. Naast eigen gebruik en voor klanten verhuren we onze volwaardige fotostudio ook aan derden, hierbij is het uiteraard mogelijk om gebruik te maken van al het professionele apparatuur.

Je wordt met open armen ontvangen. Bij aankomst staat er een drankje klaar en vervolgens kun je helemaal zelfstandig of onder leiding van onze foto- en videograaf aan de slag. Er zitten veel voordelen aan het huren van onze fotostudio.

Naast veel ruimte krijg je:

Een opgeruimde werkplek

Natuurlijk licht van buiten

Een greenscreen

Keuze uit verschillende achtergronden

De mogelijkheid tot volledige verduistering

Natuurlijk kun je altijd je eigen apparatuur meenemen. Mocht je zelf niet beschikken over professionele apparatuur, leggen wij dat voor je klaar! Hier een lijstje wat je allemaal kunt gebruiken.

Ons apparatuur:

Camera: Canon EOS R

Lenzen: Canon 100MM F2.8, Canon 24 - 105 MM F4.0, Samyang 14MM F2.8

Lichten: Apurture Light Storm LS C300d MKII met Light Dome II, 3x Ledgo LG-600CSCII

Achtergronden: Green screen, Black screen, White screen

Accessoires: Camera statief, Slider, Lamp statieven

0%

Geschreven door Iris

14-07-2020

in:

Je bent op 0% van het artikel