Jouw klanten bind je met

E-mail marketing

Met e-mail marketing kun je jouw huidige en nieuwe klanten informeren en activeren. Van begin tot eind zetten wij verschillende e-mailcampagnes op en zo bereiken, benaderen en binden we de klant aan jouw merk. Of je nu volledig ontzorgt wil worden of graag ondersteuning wil bij het maken en versturen van campagnes, wij hebben alle kennis en ervaring in huis om e-mailmarketing voor jouw onderneming tot een succes te maken!

Heb je interesse of wil je meer weten over e-mail marketing?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Welke voordelen heeft e-mail marketing?

E-mail marketing bij 050media

Super relevante doelgroep

De lezers van jouw e-mailcampagne zijn klant (geweest) of hebben zich zelf ingeschreven voor jouw nieuwsbrieven. Hierdoor weet je dat ze interesse hebben in jouw merk en weet je ook dat je direct jouw doelgroep er mee aanspreekt.

Snel, gericht en meetbaar

Er komen geen druk- of verzendkosten aan te pas en ook de tijd die hier gepaard mee gaat heb je niet bij e-mailmarketing. De e-mail wordt gemaakt, verstuurd en komt direct in de mailbox van de ontvanger terecht. Doordat alles online gebeurt kunnen we precies tracken en meten wat de nieuwsbrief oplevert, wat werkt en wat niet.

Hoge Return of Investment

E-mailmarketing heeft een hele goede Return On Investment (ROI), die je nergens anders ziet. Volgens het laatste onderzoek van Litmus was de ROI van e-mail marketing gemiddeld 1:36.

Onze werkwijze

Stap 1: doelstellingen bepalen

Als eerste gaan we samen kijken naar de doelstellingen en op basis hiervan wordt de e-mailstrategie uitgerold. Zo brengen we in kaart wie je klanten zijn, waar ze behoefte aan hebben en hoe we relevante input kunnen leveren aan jouw doelgroep.

Stap 2: account inrichten

Vervolgens wordt jouw persoonlijke account ingericht, waarbij we de (bestaande) memberlist importeren en actualiseren voor een betrouwbare database. Hierbij zorgen we ervoor dat alles gekoppeld is met je website en klaar staat om van start te kunnen gaan.

Stap 3: branding van de e-mails

Daarna wordt er een template op maat ontworpen en gebouwd, helemaal in jouw huisstijl en naar jouw wens. Deze zal de basis vormen voor de campagnes.

Stap 4: planning

Wanneer al het voorwerk is gedaan, kunnen we gaan beginnen met het maken van een jaarplanning met vaste- en persoonlijke inhaakmomenten. Ook brainstormen we samen over relevante onderwerpen en acties voor de campagnes

Stap 5: aan de slag

We kunnen aan de slag! Het strategische en uitvoerende zullen wij voor je doen. Door een aantal contactmomenten samen met jou voor elke e-mail, werken we nauw samen en blijf je betrokken bij alle uitingen, hierdoor komt jouw expertise perfect terug in de e-mails!

Stap 6: analyseren en verbeteren

Tijdens het versturen van de campagnes wordt er veel data opgebouwd, die wordt gebruikt voor een uitgebreid segmentatieplan zodat campagnes nóg beter kunnen worden afgestemd op de persoonlijke voorkeuren van een klant en effectieve geautomatiseerde e-mails die bij bepaalde momenten / gebeurtenissen automatisch kunnen worden verstuurd!

Klantcontact

Bij 050media vinden we het belangrijk om samen naar groei te gaan. Daarom zullen we geregeld contact hebben over de resultaten, verbeterpunten en ideeën. Je ontvangt van ons maandelijks een rapportage die we zullen doorspreken.

Zij gingen je voor

E-mail marketing cases

Wij werken voor jou

Team Content

Daan Muskee

SEO Marketeer

Jos Wijkhuijs

SEO Specialist

Vera Sentener

SEO Specialist

Mathijs Kok

Marketing Manager

Annemiek Fledderus

SEO Specialist

Roos Bruning

Teamlead SEO

Marjolein Bergsma

SEO Content Marketeer

Sam Kuiper

SEO Marketeer

Chiel Zwarts

SEO Marketeer

Ook profiteren van de voordelen van e-mail marketing?

Gericht jouw doelgroep bereiken
Conversies verhogen
Treffende campagnes

Ben je benieuwd hoe jij kan groeien met behulp van e-mail marketing? Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief