Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Razendsnelle en veilige oplossing voor jouw website

Headless Wordpress website

WordPress is inmiddels het bekenste Content Management Systeem die begonnen is in 2003 en verruit de grootste op het internet. Dat brengt ook gelijk de twee grootste problemen met zich mee en dat is dat de basis al behoorlijk oud is en door de populariteit ook erg gevoelig voor hackers. Wil jij wel gebruik maken van WordPress maar ook een snelle en veilige website? Wil je volledige technische vrijheid en maatwerk? Dan kunnen wij je bij 050media verder helpen.

Hoe we dat kunnen verzorgen? Middels een headless WordPress website op basis van React!

Het compleet neerzetten van jouw

Maatwerk snelle WordPress website

Headless is een technisch begrip wat in de kern een losgekoppelde omgeving betekent. Het laat zich het beste uitleggen in de volgende metafoor. Wordpress kun je zien als de motor die je in de auto van een andere fabrikant kunt plaatsen zodat je extreem hoge snelheden kan behalen. De voorkant en de achterkant zijn dus losgekoppeld van elkaar waarbij we WordPress gebruiken voor het beheren van de content en een front-end maken op basis van React.


React 

React is een javascript framework op basis van javascript waarmee je Singel Page Applicaties kunt maken. Dit zijn onder andere websites die zonder laadtijd content kunnen tonen. Er is op dit moment geen techniek die sneller is, maar wel al even meegaat, waardoor het de perfecte basis is voor een high-end website.

We ontwikkelen de voorkant van de website in React waarbij we WordPress voor jou koppelen om de content van de website te beheren. Dit heeft een groot aantal voordelen waaronder de onderstaande punten:

  • Afbeeldingen en video’s regelen we via de Google Cloud omgeving waar afbeeldingen door de automatische reziser gaan en omgezet worden naar een Webp voor afbeeldingen en Webm formaat voor video’s.
  • De pagina en URL structuur kun je helemaal zelf bepalen en ook meertaligheid is makkelijk toe te voegen aan de website.
  • Een nieuwe taal nodig? Geen probleem, in een paar klikken is de website meertalig en kun je de content vullen.


Statische website

De volledige website wordt statisch gemaakt voor een bepaalde tijd, na een tijd wordt de data automatisch opnieuw gecacht. Bij downtime van Wordpress wordt de gecachte versie gebruikt in plaats van dat de pagina’s niet bereikbaar zijn. Alles wat al geladen is hoeft niet opnieuw geladen te worden. De al ingeladen scripts, header en footer blijven bijvoorbeeld staan.

WordPress headless ontwikkelingspad

Conceptfase

Hierin wordt het idee besproken en worden je eisen en wensen in kaart gebracht

Wireframing

Tijdens deze fase wordt het idee in een grafische (zwart/wit) weergave opgemaakt zodat jij weet waar welke elementen op de website komen.

Designfase

In deze fase worden de wireframes omgezet naar de uiteindelijke designs. Dit wordt per pagina op mobiel en desktop formaat opgeleverd.

Webdevelopment fase

Hierin wordt het door jou goedgekeurde ontwerp omgezet in webcode zodat deze leesbaar is voor de internetbrowsers zoals Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer.

Testing

Aangezien webontwikkeling bij 050media om maatwerk gaat, is het van belang dat het programmeerwerk door ons en door jou uitvoerig wordt getest. Op deze manier kunnen we een zo hoog mogelijk niveau van oplevering nastreven.

Livegang

Wanneer in de testfase alle punten zijn doorlopen, kan de website live worden gezet

De voordelen van

Headless WordPress

Wij werken voor jou

Team Development

Stijn Diepenmaat

Junior UX UI Designer

Tim Klaassen

Teamlead Development

Kim Hovingh

Backend Developer

Meta Bergman

Backend developer

Eric Peutz

Projectmanager

Cris Pijper

Full-stack developer

Geert Sjoerdstra

Full-stack developer

Webdevelopment

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in een webshop of website of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht