050media is partner van Leadinfo

Maak van een anonieme zakelijke websitebezoeker een kwalitatieve lead!

050media is officieel partner van Leadinfo! We zijn content en trots op deze samenwerking. Dankzij de samenwerking hebben wij de kennis en informatie in huis om van anonieme websitebezoekers nieuwe klanten te maken.

98% (!) van jouw websitebezoekers verlaten de website zonder iets achter te laten. Het is lastig om inzichtelijk te krijgen welke B2B bezoekers jouw website hebben bekeken. Vanaf nu kun je de zakelijke websitebezoeker herkennen en omzetten naar klanten met Leadinfo! Leadinfo is een tool die we inzetten om te zien welke zakelijke website bezoekers op jouw website terechtkomen. 

Inzicht in je zakelijke bezoekers

 

Wanneer een zakelijke website bezoeker op jouw pagina binnenkomt krijg je via Leadinfo gegevens over het bedrijf waar deze persoon werkzaam is. Zo krijg je onder andere te zien welke pagina’s bezocht zijn, waar het bedrijf op jouw pagina op heeft geklikt, maar je krijgt ook toegang tot contactgegevens, KVK gegevens en LinkedIn profielen van de decision makers van het bedrijf.

Wat kun je ermee?

De voordelen

Met deze informatie kun je het volgende:

Inzicht krijgen in potentiële leads. Je ziet precies welke B2B klanten jouw bedrijf kennen. Daarnaast is het mogelijk om te zien in welke producten of diensten ze geïnteresseerd zijn. Wanneer een klant doorklikt naar meer informatie over een bepaalde dienst, is het zeer waarschijnlijk dat het bedrijf in die dienst geïnteresseerd is.

In samenwerking met onze LinkedIn-ads en Google ads specialisten kun je gerichte advertenties inzetten. Hiermee kun je (de werknemers van) het bedrijf dat jouw pagina bezocht heeft retargetten.

De klantreis op jouw website vastleggen. Hierdoor zie je precies wat een klant doet en in welke volgorde. Je kunt zien waar de klant afhaakt en waar eventuele verbeteringen in de website vereist zijn. Maar ook zie je gelijk welke punten van de website wel aanslaan en eventueel beter uitgelicht kunnen worden.

Met alle bovenstaande informatie heb je meer inzicht in de behoeften van de potentiële klant. Dankzij die informatie kun je de lead opbellen met relevante informatie om ze alsnog over de streep te trekken.

Het dashboard

In een handig dashboard heb je een duidelijk overzicht van de B2B bezoekers op jouw website. Daarnaast kun je het gedrag van de websitebezoeker realtime volgen, waardoor je een beter inzicht krijgt in de klantreis. Kortom, genoeg handvatten om van jouw anonieme websitebezoeker een klant te maken.

De integraties

Leadinfo heeft een integratie met meer dan 25 andere platforms. Met deze koppelingen kun je nog meer informatie verkrijgen. De integratie met Google Ads geeft bijvoorbeeld meer inzicht in de zoekwoorden waarmee de websitebezoeker binnen is gekomen. Zo kun je je campagnes gerichter maken op jouw klanten.
 

Wat 050media voor jou kan betekenen

Wil je ook meer inzicht in de bedrijven die jouw website bezoeken? Het is mogelijk om geheel vrijblijvend Leadinfo twee weken gratis te proberen. Met onze onboarding zullen wij je helemaal klaar stomen om het programma te gebruiken. Wij zullen je helpen om het dashboard en de triggers in te richten, zodat jij overzichtelijk je potentiële leads op een rijtje hebt. Tijd om kwalitatieve leads te genereren!

0%

Geschreven door Onur

02-12-2021

in: Online marketing

Je bent op 0% van het artikel