Story

Medewerker aan het woord: Ewoud

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Met deze keer Ewoud in de hoofdrol. Ewoud is al jaren een vast en zeer gewaardeerd onderdeel van het 050media team. Lees snel verder en kom van alles te weten over onze Lead Marketing!

Deze maand in medewerker aan het woord

Ewoud Potiek

Hoi! Ik ben Ewoud, 33 lentes jong en woon samen met m’n vriendin in Oosterpark, stad. M’n roots liggen in Oldemarkt (kop van Overijssel), met wat omzwervingen in Friesland heb ik me hier uitstekend kunnen settelen. 
 

Op het moment ben ik bij het bedrijf als Lead Marketing verantwoordelijk voor onze marketing dienstverlening. Samen met de teams (Advertising, SEO en Cross Border) zorgen we dat de klanten zo goed mogelijk servicen en als professionals groeien in ons vakgebied.

Naast m’n werk sport ik graag op moment vooral fitness, wielrennen en discgolf (erg leuk trouwens!). Hopelijk kan ik binnenkort weer het rugbyveld op!
Ook ben ik graag aan de slag met aquaria, met name het creëren van een natuurgetrouwe en aantrekkelijke ‘scape’ vind ik supertof! Dit mag ik onder ander op kantoor tentoonstellen.

 

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

Als een van de vele (oud)-zwemmers kwam ik tijdens een avondje doorzakken Sebastian (onze werkgever) tegen in de stad: ‘als je een stage zoekt, stuur dan maar een berichtje’. Nou, dat leek me wel wat! 
Bij het afstuderen (hbo Commerciële Economie) bleek al snel dat de affiniteit met ‘het wereldje’ erg groot was en het lag me ook. Hierop mocht ik blijven, met destijds een half kantoor, halve magazijnfunctie.

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit? 

Eigenlijk is geen dag hetzelfde, wel zijn er twee zekerheden: de dag begint altijd met een check van de vissen, zijn ze happy? Daarna een dubbele espresso voor mezelf en los! Even bij Cor polsen hoe het met de implementatie van een nieuwe feature gaat, bij Onur inchecken over het klantgesprek van gister en nog even aan Pim vragen hoe het met de set-up gaat. 
Daarnaast zijn er vaak gesprekken met collega’s, klanten of leveranciers over de voortgang van projecten, persoonlijke ontwikkeling of nieuwigheden.

 

Wat vind je het leukste aan 050media als bedrijf?

Zowel in het bedrijf als bij onze klanten is er altijd veel ruimte om je ideeën te pitchen en hiermee aan de slag te gaan. Er is veel ruimte voor initiatief en het opzoeken van de samenwerking met andere specialisten om écht toffe ideeën tot uitvoering te brengen. Deze drive maakt ook dat er veel ruimte voor zowel persoonlijke groei is als de groei die je terugziet bij de klanten en ons bedrijf.

 

Wie nomineer jij voor de volgende keer?

Voor de volgende keer nomineer ik Jordy Bakker.
 

0%

Geschreven door Ewoud

18-11-2022

in: Advertising / Medewerkers

Je bent op 0% van het artikel