050media officieel Shopify partner | Lees meer in deze story!

Stories

Medewerker aan het woord: Frank van Buiten

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Frank van Buiten trapt af met zijn verhaal. In deze story lees je wie Frank is en wie hij voor 050media is.

Deze maand in medewerker aan het woord

Frank van Buiten

Mijn naam is Frank van Buiten en ik ben 38 jaar oud. Samen met mijn gezin en twee honden woon ik in Eelde. Inmiddels ben ik al weer 3,5 jaar teamlead op de afdeling content bij 050media. Ik mag graag sporten, zowel om te kijken als doen, al ligt dat momenteel op een veel te laag (niet bestaand) pitje. Verder mag ik graag met vrienden een lekker speciaal biertje drinken en in de zomer pak ik nog wel eens een festivalletje mee. Ook vind ik het leuk om af en toe lekker te klussen. In oktober 2017 ben ik gestart als online marketing consultant en teamlead van de content afdeling bij 050media. Tot heden doe ik dit nog steeds met veel plezier!

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

Eigenlijk al tijdens mijn studie Sportgezondheid, wat inderdaad niks met marketing te maken heeft. Als student had ik al eens wat development werkzaamheden voor 050media gedaan. Daarnaast ken ik een aantal collega’s al via het zwemmen. Zo kwam ik via een aantal omzwervingen weer terug op het oude nest.

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit?

Een gemiddelde werkdag bestaat voor mij eigenlijk niet, zo variabel is het allemaal wel. Meestal begin ik de dag met mijn mailbox, al komt het net zo vaak voor dat de dag begint met 1 of 2 vergaderingen. Vervolgens bestaat de dag uit het werken aan de strategie van mijn eigen klanten, maar ook een groot deel aan marketingstrategieën voor nieuwe klanten. Dit doe ik veelal in samenwerking met collega’s van ook de andere afdelingen. Als teamlead voer ik uiteraard ook de nodige coachingsgesprekken met mijn eigen team. Verder werk ik nauw samen met de teamleads van de andere afdelingen zodat alle neuzen van 050media dezelfde kant op blijven staan.

Wat vind jij het leukst aan 050media als bedrijf?

Als eerste vind ik de nuchtere sfeer en platte organisatie binnen het bedrijf heel erg waardevol, die past goed bij mij. Collega’s zijn gezellig en er is veel ruimte voor een borrel of een zomerse barbecue (momenteel helaas uiteraard even niet).

Wat ik daarnaast mooi vind is dat als je als werknemer ambitie hebt en daar echt voor wilt gaan, dat er dan heel veel kan. Er is wat dat betreft veel flexibiliteit. Met ambitie en veel inzet krijg je veel voor elkaar.

Als je als werknemer ambitie hebt en daar echt voor wilt gaan, kan er heel veel

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Nog steeds bij 050media. De wereld van online marketing zit gelukkig zo in elkaar dat je steeds moet vernieuwen. En bij 050media streven we dat ook na. Het zorgt er dus voor dat ik niet snel aan iets nieuws toe zal zijn.

Wie nomineer jij voor de volgende keer?

Voor de volgende keer nomineer ik Andreas Tasma.

0%

Geschreven door Iris

9-3-2021

in: Medewerkers

Je bent op 0% van het artikel