Story

Medewerker aan het woord: Giovanni

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Met deze keer Giovanni in de hoofdrol. Lees snel verder en kom van alles te weten over onze administrateur Giovanni!

Deze maand in medewerker aan het woord

Giovanni Martins

Hoi! Ik ben Giovanni Martins, ben 26 jaar oud en kom uit Delfzijl. Bij 050media werk ik als administrateur, inmiddels al bijna 6 jaar. Naast hard werken besteed ik mijn tijd ook graag aan gamen en chillen met m’n homeboys.

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

Voor september 2016 zocht ik een stageplek voor het afronden van mijn opleiding MBO niveau 4 bedrijfsadministratie. Deze plek heb ik gevonden bij 050media en zodoende startte ik hier mijn stage. Na de stage kreeg ik de kans om te blijven en hierna ben ik nooit meer weggegaan. Inmiddels ben ik dus al bijna zes jaar onderdeel van 050media.

 

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit? 

Zoals we allemaal zeggen, geen dag is gelijk. Het hangt een beetje van de periode af, maar wekelijkse taken zijn crediteringen, debiteurenbeheer, dagboeken bijwerken, autorisatie en procuratie van facturen en betalingen inplannen. Daarnaast zijn er maandelijks nog een aantal vaste taken die nodig zijn om de maandrapportages te kunnen maken.

 

Wat vind je het leukste aan 050media als bedrijf?

Het is niet voor niks dat ik het al zes jaar naar m'n zin heb bij 050media. Er zijn een aantal dingen die het werken bij 050media leuk maken. Ik heb leuke collega's, de informele sfeer in het bedrijf werkt heel fijn en er zijn gezellige borrels. Oftewel, er is een hoop gezelligheid te vinden bij 050media. Maar buiten dat vind ik het ook leuk dat je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en dat het bedrijf blijft groeien, waardoor we steeds nieuwe uitdagingen krijgen.

 

Wie nomineer jij voor de volgende keer?

Voor de volgende medewerker aan het woord nomineer ik front-end-developer Jordi (met een 'i'). 

0%

Geschreven door Giovanni

14-04-2022

in: Medewerkers

Je bent op 0% van het artikel