Story

Medewerker aan het woord: Thamar Bijholt

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Met deze keer Thamar in de hoofdrol. Lees snel verder en kom van alles te weten over onze Teamlead van de contentafdeling!

Deze maand in medewerker aan het woord

Thamar Bijholt

Hoi! Ik ben Thamar, 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend, zoon, dochtertje, katten en labradoodle in het pittoreske Uithuizen. Inmiddels werk ik alweer meer dan 8 jaar bij 050media op de SEO-afdeling.

Vorig jaar zomer ben ik begonnen als teamlead van de contentafdeling. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het reilen en zeilen en de doorontwikkeling van deze afdeling. Dit doe ik nog altijd met veel plezier! In mijn vrije tijd rijd ik nog steeds paard, al is het niet meer zo fanatiek als voorheen. Ook ga ik graag borrelen, uit eten en in de zomer met vriendinnen naar festivals.
 

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

Na mijn studie Marketing&Communicatie aan de Johan Cruyff College Groningen, waarbij ik mijn paardensport carrière kon combineren met een studie, en een half jaar wonen en studeren in Barcelona, ben ik vervolgens door gaan studeren aan de opleiding Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. 

Tijdens mijn 2e-jaarsstage ben ik via de database van de Hanze terecht gekomen op de SEO-afdeling van 050media (die toen nog bestond uit mijn toenmalige manager en twee stagiaires, waaronder ik). Na mijn stage ben ik parttime blijven werken naast mijn studie als content schrijver. Na het afronden van mijn studie ben ik doorgestroomd in de rol als content consultant. Inmiddels heel wat jaren én verhuizingen verder bij 050media, ben ik vorig jaar begonnen als teamlead van de contentafdeling. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het leiden en coördineren van het team en de werkzaamheden van de afdeling content, waar we ons bezighouden met allerlei soorten content. Van het schrijven van SEO teksten tot het opzetten van e-mailcampagnes en visuele contentcreatie voor socials.

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit? 

Mijn werkdagen zijn heel verschillend, maar de dag begint altijd met het checken van mijn agenda op afspraken, het doornemen van mijn mail, vragen beantwoorden vanuit het team en het maken van een to do lijst voor die dag. Soms bestaat een dag uit veel meetings en klantafspraken, het maken van voorstellen en uitzetten van marketingstrategieën voor (potentiële) klanten. En een andere dag ben ik vooral bezig met de doorontwikkeling van de afdeling, een training geven aan klanten of collega’s, of het maken en bijwerken van de planning. Ook voer ik tussendoor veel gesprekken met mijn eigen team en collega’s van andere afdelingen. 
 

Wat vind je het leukste aan 050media als bedrijf?

De informele sfeer, de gezelligheid, de vrijheid en de kansen die je krijgt om je verder te ontwikkelen. Ook is er heel veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Hierdoor kun je jezelf binnen je eigen functie steeds weer verder ontwikkelen. Ook wordt er echt gekeken naar jou als persoon, wat je sterke punten zijn, wat je leuk vindt om te doen en waar je je graag in wilt ontwikkelen. Omdat ik al zo’n tijd werkzaam ben bij 050media, is het heel leuk om te zien hoe enorm we zijn gegroeid de afgelopen jaren! Niet alleen qua personeel (en pand) maar ook zeker qua dienstverlening. Ook de BBQ’s en natuurlijk het jaarlijkse Nieuwjaarsdiner zijn absolute hoogtepunten ;)

 

Wie nomineer jij voor de volgende keer?

Voor de volgende keer nomineer ik SEO marketeer Thierry.

0%

Geschreven door Thamar

01-09-2022

in: Medewerkers / SEO / Content

Je bent op 0% van het artikel