Story

Medewerker aan het woord: Thierry

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Met deze keer Thierry in de hoofdrol. Lees snel verder en kom van alles te weten over deze SEO marketeer!

Deze maand in medewerker aan het woord

Thierry Kinart

Hallo! Mijn naam is Thierry, 24 jaren jong en ik woon samen met een goede vriend in de Korrewegwijk in Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Sneek, in Friesland.

Inmiddels loop ik zo’n 2 jaar rond bij 050media. Momenteel werk ik op de gezelligste afdeling van het bedrijf, namelijk de SEO-afdeling. Hier ben ik verantwoordelijk voor de SEO werkzaamheden van een aantal klanten en probeer ik samen met de klant te groeien. In mijn vrije tijd ben ik graag in gezelschap van vrienden en drink ik in het weekend graag een speciaalbiertje of een andere borrel.

 

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

Tijdens mijn studie Commerciële Economie was ik op zoek naar een stage. Zodoende kwam ik na een gesprek eerst bij de dochteronderneming Cookinglife terecht voor een meewerkstage. Na 10 weken hier te hebben meegewerkt heb ik de andere 10 weken stage gelopen bij de Ads afdeling van 050media. Na mijn stage ben ik een tijdje weggeweest, maar na een klein jaartje ben ik teruggekomen bij 050media op de SEO-afdeling.

Het begon met parttime werken naast mijn studie. Hier deed ik voornamelijk linkbuilding werkzaamheden en ondersteunde ik de consultants. Toen ik op zoek was naar een stageplaats om af te studeren, heb ik opnieuw aangeklopt bij 050media en heb ik mijn scriptie hier succesvol afgerond. Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als SEO marketeer, wat tevens mijn huidige functie is binnen het bedrijf.

 

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit?  

Mijn werkdag begint altijd met het drinken van een bakje koffie met de echte ‘Kater’ koffiebonen, heerlijk. De taken die ik die dag wil gaan doen, heb ik de vorige dag al in mijn agenda gezet. Het begin van de dag begint dus met het checken van mijn agenda en het beantwoorden van mijn mails. Daarna doe ik de taken die ik heb ingepland. Dit kan van alles zijn. De ene dag heb ik veel afspraken met klanten, maar de andere dag kan ik bezig zijn met het zoeken naar nieuwe potentiële zoekwoorden voor een klant of doe ik een analyse van de website om te zien waar nog kansen liggen. Gelukkig is hierdoor geen dag hetzelfde en de diversiteit aan klanten maakt het leuk!
 

Wat vind je het leukste aan 050media als bedrijf?

Net zoals de meesten bij 050media vind ik de informele werksfeer en de gezelligheid op kantoor het leukst. Ook doen we met het bedrijf leuke activiteiten zoals de 4 mijl van Groningen, halve marathon van Haren of een gezellig etentje met het team. Naast deze leuke activiteiten is er binnen het bedrijf ruimte om jezelf te ontwikkelen. Heb je een goed idee of heb je een nieuwe ontwikkeling gevonden. Deel het met je collega’s en wellicht hoort jouw idee straks wel bij de vaste diensten  van het bedrijf.

Een ander voordeel is het samen sporten met collega’s in de sportschool op kantoor. Er is zelfs een echte 050media trainer die ons HIIT geeft!

 

Wie nomineer jij voor de volgende keer? 

Voor de volgende keer nomineer ik onze Teamlead Marketing Ewoud!
 

0%

Geschreven door Thierry

20-10-2022

in: SEO / Medewerkers

Je bent op 0% van het artikel