Stories

050media is officieel partner geworden van Google’s International Growth Program!

Goed nieuws: 050media is door Google geselecteerd om deel te nemen aan hun exclusieve International Growth Program. Het programma voor Google-partner Agencies stelt ons in staat om klanten te helpen wanneer ze willen uitbreiden naar nieuwe markten. Google's programma is ontworpen om bedrijven (en nu ook de klanten van 050media) te helpen bij het realiseren van hun internationale groeipotentieel. 050media is een van de weinige online marketing bureaus in Nederland die aan het programma mogen deelnemen. Wij zijn erg enthousiast over dit programma vanwege de mogelijkheden die het biedt voor onze klanten!

Why Go International?

Het is geen verrassing dat consumenten over de hele wereld steeds meer tijd online doorbrengen. De immense toename van online shopping opent nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om hun marktpositie te versterken. Als jouw bedrijf in staat is om internationaal te verkopen, is het nu tijd om te handelen en samen met 050media een toekomstbestendige strategie te ontwikkelen. Het International Growth Program van Google zal ons nog beter in staat stellen om datagestuurde groeistrategieën voor onze klanten te ontwikkelen.
 

Hoe gaan we daarbij te werk? 

De eerste stap is uit te zoeken welke markten het grootste potentieel voor jouw bedrijf bieden. Als International Growth Partner mogen we gebruik maken van exclusieve Google-gegevens en hulpmiddelen. Het programma geeft ons toegang tot Google-trainingsprogramma's en exclusieve inzichten in markten over de hele wereld. Op deze manier kunnen wij voor onze klanten toekomstige marktprestaties in andere landen voorspellen en internationale marktkansen in kaart brengen. Samen managen we de verschillende uitdagingen op het gebied van internationale expansie, zoals het lokaliseren van de doelgroep, het uitbreiden van de logistiek en het mogelijk maken van deelname aan et internationale betaalverkeer.

Dankzij de kennis die Google’s International Growth Program ons geeft, kunnen we onze kennis over internationalisering uitbreiden!

Gecombineerd met onze meer dan tien jaar ervaring in de e-commerce wereld, betekent het dat we jouw bedrijf optimaal kunnen ondersteunen. Wil jij je potentiële mogelijkheden voor marktuitbreiding verkennen en jouw klanten helpen, je over de hele wereld te vinden? Ons Cross-Border Marketing Team is hierbij jouw partner. Wij geven je één-op-één advies over lokalisatie, wereldwijde betalingen en internationale logistiek.

Let’s go global!

0%

Geschreven door Esther Kappenberg

30-09-2021

in: Internationaal

Je bent op 0% van het artikel