Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Wij creëren

Pinterest content

Je wilt zo veel mogelijk bezoekers naar jouw site toe leiden, maar hoe pak je dat precies aan? Een Pinterestpagina gevuld met eersteklas content gaat je daarbij helpen. Dit platform beweegt zich op het snijvlak van social media en een zoekmachine. Dit is waar de expertise van 050media om de hoek komt kijken. Wij zorgen ervoor dat klanten jou nog beter weten te vinden!

Werkwijze

De optimale Pinterestpagina creëren doen we samen. Wie is jouw doelgroep en wat wil je bereiken? Precies dat gaan we realiseren!

Hoe ziet het eruit in de praktijk?

De weekcyclus (1) Statistieken

Aan het begin van iedere week nemen we de statistieken onder de loep. Wat scoort er goed? Daar gaan we mee door. Gaat er iets minder? Dan moeten we dat misschien aanpassen. Zo blijven we in beweging!

De maandcyclus (2) Creatie

Aan de hand van de statistieken gaan onze experts op het gebied van content voor jou aan de slag. We spreken samen af of en wanneer we nieuw beeldmateriaal maken en hoe dat eruit komt te zien. Jij bepaalt natuurlijk uiteindelijk wat we precies publiceren.

De maandcyclus (3) Rapportage

Aan het einde van iedere maand ontvang je van ons een rapportage van het werk dat wij voor je gedaan hebben. Daarin bespreken we uiteraard ook de voortgang richting jouw doelen. Tot slot blikken we in dit rapport vooruit op de komende maand.

Uitgebreide evaluatie

We blijven graag goed met je communiceren. Daarom plannen we naast de maandelijkse rapportages graag een uitgebreide evaluatie met je in na een afgesproken periode (bijvoorbeeld een kwartaal). We bespreken dan uitgebreid de voortgang richting jouw doelen en stellen nieuwe plannen op om verder te groeien!

Pinterest content

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Regelmatige updates

Heb je interesse in een professionele pagina op Pinterest? Neem gerust contact met ons op!

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Wij stellen voor

Ons team

Trots zijn we op

Ons werk

Blijf op de hoogte

Onze stories