Haal het maximale uit je email marketingcampagne met A/B-testen Lees het in onze Story!

Analyseer

SEO scan

Je snapt wel dat het van groot belang is dat je een vindbare website hebt, aangezien je anders weinig publiek zult trekken. Mochten de gewenste resultaten uitblijven, dan is het hoog tijd voor een gedetailleerde SEO scan van 050media! Dit houdt in dat we grondig kijken naar de punten waarop je website het beste scoort en waar nog kansen liggen. Wij hebben gespecialiseerde tools tot onze beschikking waarmee we een digitale APK kunnen uitvoeren. Dankzij onze SEO scan weet jij precies hoe je website ervoor staat!

Wij analyseren

Site audit

Heb je goede content gecreëerd en een strak natuurlijk backlinkprofiel, maar de hoogste posities in Google blijven uit? Dan kan het zijn dat de techniek je in de steek laat! Laat ons eens kijken onder de moterkap van jouw website! Wij kijken of alle url's geïndexeerd kunnen worden en of alle elementen voor een een goede SEO strategie aanwezig zijn. Onze ervaren specialisten analyseren jouw website met behulp van onze geavanceerde tools. Zo is jouw website weer APK gekeurd!

Analyseer

Jouw backlinkprofiel

Benieuwd of de juiste relevante backlinks naar jouw website wijzen? Is de juiste strategie gehanteerd met betrekking tot mijn belangrijkste zoekwoorden? Heb ik een natuurlijk backlinkprofiel? Vul onderstaand formulier in, vertel ons jouw belangrijkste zoekwoorden en wij zoeken het voor je uit!

SEO scan gratis

Het creëren of bijwerken van content en het optimaliseren van je linkbuilding proces horen bij onze vele diensten. Maar om te weten welke daarvan voor jou de hoogste prioriteit hebben, is een SEO scan bij ons gratis en geheel vrijblijvend! Het uitblijven van de door jou gewenste resultaten kan aan verschillende zaken liggen. Onze analyse laat de pijnpunten zien en zo weet je welke onderdelen jij moet aanpakken. Of wil je dat samen met ons doen? In dat geval gaan de uitkomst van onze SEO scan met je bespreken en maken we een plan van aanpak!

SEO scan website

Vergelijk je website maar met je huis: dat is nooit af. Niet als je net verhuisd bent en ook niet wanneer je er al vijf jaar woont. Verschil is wel dat je alleen op je eigen inzichten kunt vertrouwen om je interieur te veranderen. Maar alleen onze SEO scan kan jouw website op het gebied van zoekmachine-optimalisatie in kaart brengen! Samen bepalen we dan of jij baat hebt bij de expertise van ons webdevelopment team en/of de inbreng van onze copywriting afdeling. Misschien wel allebei! Laat je gegevens achter op deze pagina om ons een SEO scan van jouw website uit te laten voeren en je weet het binnen no time.

SEO of linkbuild scan

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in de mogelijkheden of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze Stories