Neem de volgende stap

Shopify Plus webshop

Met alle mogelijkheden die Shopify Plus te bieden heeft, is het niet vreemd dat steeds meer bedrijven overstappen naar deze uitgebreide versie van dit e-commerceplatform. Het is een ontzettend gebruiksvriendelijke oplossing voor bedrijven die het maximale uit hun online verkoop willen halen. Natuurlijk kan dit ook met een reguliere Shopify webshop, maar wanneer je kiest voor de uitgebreide Plus versie, dan profiteer je van nog veel meer mogelijkheden om je verkoop te stimuleren, winst te maximaliseren en de volgende stap te nemen naar bijvoorbeeld het aanboren van nieuwe internationale markten. Dus zoek je als bedrijf een simpele manier om snel en eenvoudig te groeien? Dan is overstappen naar of uitbreiden met Shopify Plus dé uitkomst en daar helpen wij je graag mee verder!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat is Shopify Plus?

Shopify PLUS is een geavanceerd e-commerce platform dat speciaal ontworpen is voor grotere bedrijven en merken die op zoek zijn naar meer functionaliteit en flexibiliteit. Als webdevelopment bureau begrijpen we namelijk dat grotere bedrijven vaak hoge eisen stellen aan hun e-commerce platform. Daarom krijgen bedrijven met Shopify PLUS toegang tot de meest geavanceerde functies. Zo biedt het je de mogelijkheid om meerdere winkels te beheren via één account en ontvang je aangepaste check-outpagina's en API-ondersteuning voor het naadloos integreren van applicaties van derden. Daarnaast biedt Shopify PLUS onbeperkte bandbreedte, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over limieten op het aantal bezoekers en transacties op jouw webshop.

Een ander voordeel van Shopify PLUS is dat het geavanceerde mogelijkheden voor het beheer van B2B-verkoop biedt. Denk hierbij aan aangepaste prijslijsten, offertes en bulkbestellingen. Dit maakt deze versie van Shopify een ideale keuze voor bedrijven die zowel aan consumenten als aan zakelijke klanten verkopen.

050media is gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanpassen van Shopify PLUS-winkels. Of het nu gaat om het implementeren van aangepaste functies of het creëren van een naadloze integratie met bestaande systemen, wij helpen bedrijven om het meeste uit hun Shopify PLUS-winkel te halen. Dat geldt ook voor bedrijven die zich richten op zakelijke klanten. Met deze oplossing kunnen bedrijven namelijk gepersonaliseerde prijzen en kortingen bieden op basis van klantsegmenten. Bedrijven kunnen ook aangepaste workflows creëren en de bestellingen en facturering automatiseren.

Wat zijn de

Voordelen van Shopify Plus

Er zijn ontzettend veel voordelen aan het overstappen naar Shopify Plus, maar het hangt natuurlijk wel van het type bedrijf en de grootte af. Graag kijken we samen met je naar wat de overstap voor je webshop betekent. Neem daarom contact met ons op voor jouw specifieke situatie. Hieronder zie je nog even alle belangrijkste voordelen op een rij waarom de meeste bedrijven kiezen voor Shopify Plus:

De voordelen van

Shopify Plus

Voor wie is Shopify Plus?

Shopify Plus is een ideale oplossing voor bedrijven die online actief zijn met bijvoorbeeld een reguliere Shopify webshop en hun markt willen vergroten. Maar als je als organisatie een nieuwe webshop wil starten waarbij het in de lijn der verwachting ligt dat je een flink aantal transacties per minuut te verwerken krijgt, is een Shopify Plus webshop ook een hele slimme uitkomst die je voorbereidt op een grote stijging van de verkoop, zonder dat je het risico hebt dat je webshop het niet aankan. Het geautomatiseerde systeem kan dit namelijk moeiteloos aan, en zal jouw bedrijf een aanzienlijk aantal handelingen uit handen nemen.

 

Overstappen van Shopify naar Shopify Plus

Wil je overstappen van Shopify naar Shopify Plus? Geen zorgen, naast het ontwikkelen van nieuwe webshops, helpen we ook bedrijven die een overstap willen maken naar Shopify Plus vanuit een bestaande online omgeving.

Zo voorkom je problemen met bestanden en processen die verloren gaan en kun je rekenen op een snelle en soepele overgang. Met onze hulp hoef je dus zelf geen ingewikkelde en spannende handelingen te verrichten, maar kun je rekenen op een team van experts voor een makkelijke overstap naar Shopify Plus!

 

Shopify Plus webshop laten bouwen

Wil je een complete Shopify Plus webshop laten bouwen? Dat kan, en dat is helemaal niet zo spannend als je misschien denkt. Wij hebben namelijk een groot team met ervaren developers die al het werk voor je uit handen nemen en een webshop ontwikkelen en realiseren, van A tot Z. Ons webdevelopment team werkt daarnaast natuurlijk nauw samen met ons marketing team, waardoor je uiteraard ook direct kunt kiezen voor een invulling aan webcontent voor je nieuwe Shopify Plus webshop!

Wij werken voor jou

Team Development

Cris Pijper

Full-stack Developer

Mauro Rinsma

Projectmanager

Kim Hovingh

Backend Developer

Webdevelopment

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in een webshop of website of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht