Word jij bij ons de nieuwste

Traineeship SEA Specialist

32-40 uur
Solliciteer nu!

Ben je net klaar met je studie of toe aan een carrière switch? Ben je leergierig, heb je strategisch inzicht en lijkt het je leuk om een carrière in online marketing te starten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

050media biedt startende professionals een unieke kans zich (om) te scholen in ons vak en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een talent voor onze Traineeship SEA Specialist in Groningen. Het talent heb je al, de vaardigheden leren wij je!

Wat ga je doen

  • Als startend SEA consultant wordt je klaargestoomd om als SEA Specialist aan de slag te gaan. In de eerste fase ga je aan de slag met je kennis op het gebied van Search en deze in praktijk brengen voor diverse klanten. Ook zul je de onboarding van 050media doorlopen.
  • Advanced SEA: In deze fase ga je aan de slag met een aantal Ads klanten en ga je je verdiepen op het gebied van Google Shopping, Performance Max en Feed management.
  • Advanced : Verbreding van het Online Advertising domein. Boven op de werkzaamheden als SEA-consultant zul je nu ook aan de slag gaan met andere advertising kanalen. Het analyseren van de kansen en opties binnen (complexe) accounts.
  • Strategisch Ads Specialist: De laatste fase ga je aan de slag met commerciële en strategische vraagstukken waarbij je de trajecten volledig leert doorlopen.
  • We werken toe naar je eigen klantportfolio, die je zelf helemaal kunt beheren nadat je het traineeship succesvol hebt afgerond.

Je bent nu klaar om als zelfstandig SEA Specialist aan de slag te gaan!

Wij bieden

Een traject van 1.5 - 2 jaar waarbij je jezelf in 4 fases ontwikkelt van Ads beginner tot volwaardig SEA Specialist. Natuurlijk ben je tijdens je traineeship al volwaardig teamlid en kom je ons team versterken; Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen in Social Advertising & Marketplaces; Uitdagende projecten waarmee je onze klanten online laat groeien; Een gezellige kantine met pooltafel, pingpongtafel en dartbord; Samen sporten met je collega’s in onze eigen gym; Flexibele werktijden (start 07.30-09.30). Het is aan jou om te beslissen hoe laat je je dag wil beginnen; 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband; Pensioenregeling, waarbij de werknemersbijdrage en werkgeversbijdrage evenredig verdeeld is.

Jij hebt

Je hebt een HBO of WO opleiding op zak, met interesse voor online marketing; Je bent 32-40 uur beschikbaar; Je bent leergierig, gemotiveerd en ambitieus; Je komt pro-actief met nieuwe ideeën en je kan kritisch denken; Je staat communicatief sterk in je schoenen.

Je toekomstige collega's

Fabian Staal

Online Advertising Specialist

Mathijs Kok

Marketing Manager

Rick van der Vlis

Online Advertising Specialist

Daniek Doddema

E-mailmarketing Specialist

Wij bieden jou

Solliciteer direct!

Naam
Telefoon
Email
CV
Motivatie