Word jij bij ons de nieuwste

Traineeship SEO Specialist

32-40 uur
Solliciteer nu!

Ben jij net klaar met je studie of toe aan een carrière switch en ben je geïnteresseerd in Online Marketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO)?) Dan hebben we de perfecte kans voor jou om jezelf te ontwikkelen tot een deskundige SEO Specialist!

Bij 050media zijn we op zoek naar enthousiaste en leergierige kandidaten voor onze traineeship SEO Specialist. Het talent heb je al, de vaardigheden leren wij je!

Wat ga je doen

Als trainee SEO Specialist bij 050media stomen we je in een traject van 1.5 - 2 jaar klaar om als SEO Specialist aan de slag te gaan! Je doorloopt een intensief leertraject waarin je alle facetten van zoekmachineoptimalisatie ontdekt en alle vaardigheden en kennis ontwikkelt die nodig zijn. Uiteindelijk leer je een strategisch beleid op het gebied van SEO te formuleren, bent continue op zoek naar nieuwe SEO kansen en kan de klant meenemen in bepaalde keuzes. Je wordt begeleid door ervaren professionals en krijgt de kans om praktische ervaring op te doen binnen ons dynamische team. Na afronding kun je aan de slag als SEO Specialist met jouw eigen diverse klantportfolio!

  • Leer en pas SEO-strategieën toe om de organische vindbaarheid van onze klanten te verbeteren.
  • Werk samen met ervaren specialisten aan lopende projecten en campagnes.
  • Analyseer en rapporteer de prestaties van SEO-campagnes aan klanten.
  • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO en online marketing.

Wij bieden

Een traject waarbij je je ontwikkelt tot volwaardig SEO Specialist. Natuurlijk ben je tijdens je traineeship al volwaardig teamlid en kom je ons team versterken; Uitdagende projecten waarmee je onze klanten online laat groeien; Een gezellige kantine met pooltafel, pingpongtafel en dartbord; Samen sporten met je collega’s in onze eigen gym; Flexibele werktijden (start 07.30-09.30). Het is aan jou om te beslissen hoe laat je je dag wil beginnen; 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband; Pensioenregeling, waarbij de werknemersbijdrage en werkgeversbijdrage evenredig verdeeld is.

Jij hebt

Je hebt een HBO of WO opleiding op zak, met interesse voor online marketing en zoekmachineoptimalisatie; Je bent 32-40 uur beschikbaar; Je bent leergierig, gemotiveerd en ambitieus; Je komt pro-actief met nieuwe ideeën en je kan kritisch denken; Je staat communicatief sterk in je schoenen.

Je toekomstige collega's

Annemiek Fledderus

SEO Specialist

Fabian Staal

Online Advertising Specialist

Daniek Doddema

E-mailmarketing Specialist

Dion Paapst

Operationeel Directeur

Wij bieden jou

Solliciteer direct!

Naam
Telefoon
Email
CV
Motivatie