Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Word jij bij ons de nieuwste

Online Advertising Consultant

32-40 uur
Solliciteer nu!

Ben jij bedreven in online adverteren, klantgericht en heb je een passie voor alles wat online te bieden heeft? Dan zijn wij bij 050media op zoek naar jou! Ons Ads-team in Groningen is op zoek naar een nieuwe Online Advertising Consultant.

Wat ga je doen

Als Online Advertising Consultant ben jij de stuurman/vrouw van onze online marketingkanalen, met een sterke focus op Paid Search (Google Ads, Microsoft Advertising, Meta, Tiktok, noem maar op). Je krijgt de verantwoordelijke taak om samen met ons en onze gewaardeerde klanten online te groeien. In deze rol ga jij aan de slag als dedicated partner voor een van onze grootste klanten. 

Wij bieden

Groeimogelijkheden en focus op eigen ontwikkeling Ruimte voor eigen initiatief Een team van gedreven professionals met een gezonde dosis Groningse nuchterheid Een prettige en informele werksfeer Een marktconform salaris en uitstekende pensioenregeling Aanvullende voorzieningen zoals lunch en personeelsactiviteiten

Jij hebt

Een commerciële inslag Een Google Ads certificaat Ervaring met Google Display Advertising en Google Search Shopping. Minstens één of meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Servicegerichte en communicatief vaardige eigenschappen Een nauwkeurige en zelfstandige werkwijze

Je toekomstige collega's

“Bij 050media krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen binnen een dynamisch team vol met expertise.”

Jeroen Boersma

Online Advertising consultant

“050media is een fijn bedrijf om jezelf te ontwikkelen tot online marketing specialist. Het unieke is dat wij de klant van A tot Z kunnen helpen met online groei! Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!”

Thierry Kinart

SEO consultant

“050media kan jou als persoon uitdagen en wil ook uitdagingen bieden als je die zelf aan wilt gaan. Je functie zal dus nooit saai worden. Met wederzijds vertrouwen is er veel mogelijk! Het is ook leuk om te zien dat het bedrijf steeds verder groeit en ontwikkelt.”

Hannah Strijker

Teamlead Ads

“050media is een jong en dynamisch bedrijf, het houdt mij scherp.”

Jolien van de Reep

Contentmarketeer

Wij bieden jou

Solliciteer nu!