Stories

Trots: 050media is nu Facebook Marketing Partner!

Facebook en Instagram zijn in de laatste jaren essentiële onderdelen van social advertising geworden. Daarom wordt dit kanaal door 050media vaak meegenomen als onderdeel van een complete online marketingstrategie. En aan de hand van onze jarenlange gebruik van dit advertentieplatform, mogen wij met trots zeggen dat wij bekroond zijn tot Facebook Marketing Partner (for Agencies)!

De hamvraag

Wat zijn de voordelen?

Naast de opgebouwde ervaring en kennis, zijn er nog een aantal andere voordelen waar wij als online marketing bureau van profiteren. We zullen ze hieronder even kort toelichten.

Blijven ontwikkelen

Training

Exclusieve virtuele trainingen die ervoor zorgen dat onze specialisten continu kunnen blijven ontwikkeling op het gebied van social advertising. Zo zijn er verschillende trainingen zoals best practices met betrekking tot feestdagen.
Meer over social advertising weten?

De diepte in

Extra inzicht

Wij krijgen als Facebook Marketing Partner ook extra inzichten in account optimalisaties. Zo worden er nieuwe inzichten gegeven met betrekking tot de doelgroep, maar ook de uitgaven van de campagne, zodat het rendement op campagnes geoptimaliseerd wordt.

Korte lijntjes

Direct contact met Facebook

Om onze klanten nóg beter te kunnen helpen, hebben we als Facebook Marketing Partner ook direct contact met de klantsupport van Facebook Business, zodat we in geval van issues direct kunnen schakelen.

Altijd up-to-date

Snel op de hoogte van veranderingen

Facebook blijft continu groeien en veranderen en zo dus ook hun advertentiemogelijkheden. Wij zijn direct up-to-date van alle veranderingen, doordat wij toegang hebben tot beta versies van nieuwe adverteermogelijkheden. Zo kunnen wij er als eerste bij zijn en zo jouw campagnes direct optimaliseren.

Ben je benieuwd geworden wat wij nu concreet voor je kunnen betekenen als Facebook Marketing Partner?

050media beschikt over Facebook Blueprint gecertificeerde consultants. Dit zijn waardevolle certificaten die behaald zijn na een intensieve training die eindigt in een streng examen.

Succesvolle social advertising ervaringen voor diverse bedrijven: in e-commerce, retail, travel en automotive.

Bewezen succesvol in het inzetten van advertentiemogelijkheden van Facebook & Instagram.

0%

Geschreven door Hannah

24-09-2020

in: Online marketing / Social Media / Advertising

Je bent op 0% van het artikel