Case

BED'R Apartments

In 2020 hebben onze developers en designers de nieuwe website van BED’R Apartments mogen realiseren. BED’R Apartments is een bedrijf dat volledig modern ingerichte appartementen verhuurd. BED’R Apartments wou in eerste instantie een redesign(verfrissen van de oude website), maar gaandeweg kwam toch het idee om niet voor een redesign te gaan maar voor een uniek op maat gemaakt design. Zo hebben dus onze designers een op maat gemaakt design ontworpen wat perfect aansluit bij de wensen van BED’R Apartments. Nadat het design klaar was, is deze door onze developers omgezet naar een volledige werkende website. Dit is gedaan op ons ZilverCMS. ZilverCMS is ons eigen content management systeem dat erg gebruiksvriendelijk is waardoor BED’R Apartments eenvoudig hun content kan toevoegen of aanpassen. Naast BED’R Apartments hebben zij nog een bedrijf: Allooy. Zij houden zich bezig met vastgoed in Groningen. Voor Allooy wouden zij ook een nieuwe website. Het mooie hieraan is, dat het design dat gemaakt was voor BED’R Apartments ook gebruikt is voor Allooy.

UX UI Design, Development

De samenwerking

Het traject

Designfase

In deze fase wordt er door onze UX/UI designer een ontwerp gemaakt voor de homepagina. Nadat deze akkoord is, gaan we verder met het ontwerpen van de vervolgpagina's

Bouwfase

Nadat alle designs akkoord zijn kan er begonnen worden met bouwen van de website. Hierbij wordt het design omgezet naar code en wordt dit gekoppeld aan het ZilverCMS.

Content overzetten

In deze fase wordt de content die op de oude website staat overgezet op de nieuwe website.

Testfase en livegang

Wanneer de website gebouwd is en content is overgezet wordt de website nauwkeurig getest. Als alle resultaten goed zijn, kan de website online!

Maak kennis

Team Development

Kim Hovingh

Backend Developer

Mauro Rinsma

Projectmanager

Cris Pijper

Full-stack Developer

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht