Wij realiseren jouw

Content marketing

Bij contentmarketing gaat het om het overbrengen van een verhaal met beeld en tekst. Met kwalitatieve content voorzie je jouw potentiële klanten van de informatie waar zij naar zoeken. Contentmarketing is gericht op het creëren en uitdragen van waardevolle en relevante content, zodat je de aandacht van het publiek weet te vangen en vast te houden. Met contentmarketing zet je jezelf in de spotlight en onderscheid je jouw bedrijf van de concurrent.

Heb je interesse of wil je meer weten over content marketing?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij helpen jou groeien

Wat zijn de voordelen van content marketing?

Met goede content on-page en off-page zorg je ervoor dat jij vindbaar bent voor de potentiële klant met de producten of diensten die jij aanbiedt. Dankzij content marketing kun je gevonden worden door de doelgroep op de juiste plek en op het juiste moment. Heb je jouw contentmarketing goed op orde? Dan kun je de aandacht van je doelgroep trekken en vasthouden. 

Bij 050media hebben we alles in huis om jouw content te verzorgen en te optimaliseren. Onze copywriters zorgen voor inspirerende teksten op jouw website en voor productcontent. Met de juiste tone-of-voice wordt de aandacht van potentiële klanten getrokken. Onze foto- en videografen kunnen deze teksten versterken met professionele foto & video content.

Relevante content zorgt ervoor dat zoekmachines zoals Google jouw website goed kunnen lezen en beoordelen. Met SEO ben je organisch goed vindbaar op relevante zoekwoorden, waardoor je goed vindbaar bent voor potentiële klanten.

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Interne analyse

Voordat we beginnen met linkbuilding, kijken we eerst naar de content van de website en daarbij ook de interne linkstructuur. Linken de pagina’s naar elkaar en staat er relevante informatie op de pagina? Daarna is het tijd voor stap 2.

Stap 2: Afstemming zoekwoorden

We kijken naar zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden en waar een toppositie haalbaar is. Na een zoekwoordonderzoek bepaal je samen met je consultant welke zoekwoorden de focus gaan krijgen. Wanneer dit goed met elkaar is afgestemd gaan we door naar stap 3.

Stap 3: Link creatie & linkrealisatie

Nu gaan we ons eigen netwerk van websites en dat van onze partners aanspreken. Hierbij gaan we op zoek naar relevante links die naar jouw website gaan linken. Dit gebeurt in de vorm van blogs, nieuwssites, fora en meer. Naast de relevantie van de website kijken we ook naar andere waarden van de website, zoals de autoriteit die deze in Google heeft.

Stap 4: Maandrapportage

Eens per maand ontvang je van ons een rapportage met daarin alle werkzaamheden van de afgelopen maand. Deze rapportage kun je altijd verwachten in de eerste week van de nieuwe maand. Hierin vind je een toelichting bij de gerealiseerde links. Daarnaast hebben we ook contact over de zoekwoorden. Blijven we voor de volgende maand dezelfde zoekwoorden gebruiken of leggen we de focus juist op nieuwe zoekwoorden?

Klantcontact

Daarnaast houden we er ook van om out-of-the-box ideeën aan te dragen en deze na afstemming met jou uit te voeren. Dit kunnen backlinks zijn via onder andere Wikipedia, onderzoeken en persberichten. Klantcontact vinden we bij 050media erg belangrijk. We vinden het belangrijk om samen af te stemmen waar we ons op gaan focussen. Linkbuilding is voor de meesten onder ons een vaag begrip. Daarom willen wij onze klanten graag helpen om alles duidelijk te maken. Dit is ook de reden dat je als klant een vaste consultant krijgt zodat je een vertrouwd aanspreekpunt hebt mochten er vragen zijn. Je eigen consultant kan namelijk het beste antwoord geven op je vragen, aangezien hij/zij het beste weet wat er allemaal speelt.

Zij gingen je voor

Content marketing cases

Wij werken voor jou

Team Content

Mathijs Kok

Marketing Manager

Sam Kuiper

SEO Marketeer

Annemiek Fledderus

SEO Specialist

Roos Bruning

Teamlead SEO

Vera Sentener

SEO Specialist

Daan Muskee

SEO Marketeer

Chiel Zwarts

SEO Marketeer

Jos Wijkhuijs

SEO Specialist

Marjolein Bergsma

SEO Content Marketeer

Klaar om verder te groeien dankzij ijzersterke content?

Spreek de doelgroep aan
Behoud de aandacht van de doelgroep
Klim omhoog met posities in Google

Ben je benieuwd hoe jij kan groeien met behulp van content marketing? Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief