Wij creëren

Jouw content

Wij creëren een verhaal met een doel; jouw doel. Contentmarketing draait om jouw doelgroep en haar behoeftes. De kunst is om precies te begrijpen wat jouw doelgroep raakt. Daarnaast is het van belang waarmee en hoe je die bereikt.

Waar we goed in zijn

Onze diensten

Trots zijn we op

Ons werk

Content marketing

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in content marketing of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Wij werken voor jou

Team Content

Jesper Schonewille

SEO consultant

Minke Havinga

Copywriter

Thamar Bijholt

Content consultant

Jan Willem Harmsen

SEO consultant

Maaike Rinzema

Copywriter

Flip Schouten

Copywriter

Jolien van de Reep

Copywriter & Office Manager

Yeungman Zhou

Contentmarketeer

Johan Herder

Foto- & Videograaf

Andreas Tasma

Copywriter

Frank van Buiten

Teamlead Contentmarketing

Herman Swart

SEO consultant

Esther Kappenberg

Online marketing consultant

Jeanine Dilling

Content consultant & Office Manager

Robert van Bergen

Copywriter

Blijf op de hoogte

Onze stories

Contentmarketing

De meeste bedrijven zijn heel goed in wat ze aanbieden. Of je nu een consumentenwebshop hebt of bijvoorbeeld een dienst uitvoert. Marketing uitvoeren op wat je doet is gemakkelijk, je beschrijf simpelweg je product of dienst. Contentmarketing draait om waarom je het doet. Dat is namelijk wat jouw onderneming uniek maakt ten opzichte van jouw concurrenten. En dat is waarom jou doelgroep klant bij jou wordt, en nog belangrijker: blijft. Dus stel jezelf eens de vraag: Waarom doe ik wat ik dagelijks doe?

 

Je doelgroep bereiken met content

Om je doelgroep te raken moet je ze eerst bereiken. Anders gezegd: Je moet eerst bezoekers hebben voordat je ze jouw verhaal kunt vertellen. Of dat nu op je website, facebookpagina of youtube-kanaal is. Zoekmachine optimalisatie is één van dé manieren om de organische vindbaarheid van je website of webshop te verhogen. Deze vindbaarheid omvat het gratis gedeelte van Google, dus de bezoekers waar je niet per klik betaald. De kracht van je domein, of domeinwaarde, speelt hierbij een belangrijke rol. Naast het verhogen van het bezoek aan jouw website, werken we daarmee ook aan je marktpositie in de zoekmachines. 

Met linkbuilding en zoekwoordgerichte contentcreatie alleen aan een krachtig en relevant domein, met een bijbehorende SEO strategie zorgen we ook dat we richten op de juiste zoekwoorden en dus de juiste doelgroep. 

 

Je doelgroep raken met content

Engagment - of interactie - creeër je door je doelgroep te raken. Daarvoor moet je je doelgroep begrijpen. En jij begrijpt jouw doelgroep beter dan wij! Daarom hebben wij jou nodig. Onze consultants hebben jouw input nodig. Zo leren wij jouw doelgroep kennen en kunnen we de juiste content creëren om je doelgroep te raken. 

En het stopt uiteraard niet bij alleen maar tekst. Eén foto zegt meer dan duizend woorden. Onze studio staat voor je klaar om de beste foto's en video's te creëren!