Stories

Trots: 050media wint een bronzen FD Gazellen award!

Met gepaste trots delen we dat 050media de bronzen FD Gazellen Award heeft gewonnen! In de categorie klein mogen wij onszelf nu het op twee na snelst groeiend bedrijf in de regio noord noemen.

Wat is de FD Gazellen Award?

Dit is een award die jaarlijks uitgereikt wordt door het Financieel Dagblad. Dit jaar werd alweer voor de zeventiende keer bepaald wat de snelst groeiende bedrijven zijn van Nederland. De awards worden opgedeeld in drie niveaus; klein, middelgroot en groot. Ook worden de FD Gazellen bepaalt per regio in Nederland.

Wat zijn de voorwaarden voor de FD Gazellen Award?

Om kans te maken op de FD Gazellen Award moet je je als bedrijf allereerst inschrijven. Vervolgens wordt de groei van jouw onderneming getest op een aantal voorwaarden. Zo moet je tussen 2017 en 2019 minimaal 20% gegroeid zijn in je omzet. Ook is het essentieel dat je 2019 winstgevend hebt afgesloten. Wanneer je aan deze voorwaarden hebt voldaan als bedrijf, is de ranglijst verder een volgorde van de mate van groei.

Wat heeft 050media nu precies gewonnen?

050media won de bronzen FD Gazellen Award in de categorie klein en in de regio Noord. Dit betekent dat wij onszelf het op twee na snelst groeiende bedrijf van Noord-Nederland mogen noemen! De award is een groot massief object versierd met een prachtige bronzen gazelle!

Ook meerdere klanten van ons mochten een FD Gazellen Award ontvangen, zoals Gadero, Brandfield, WoodWatch, en ons zusterbedrijf Cookinglife! Gefeliciteerd allen!

0%

Geschreven door Jeanine

26-11-2020

in:

Je bent op 0% van het artikel