050media officieel Shopify partner | Lees meer in deze story!

Producten en diensten pushen met

Display en Video Advertising

Display advertising werd voorheen vooral ingezet om je merkbekendheid te vergroten. Met de specifieke targeting mogelijkheden vandaag de dag, is display advertising echter ook een mooi instrument geworden om sales en leads te genereren.

wij creëren

Banner- & Video-creatie

Samen met jou creëren wij de benodigde content. Wij schrijven niet alleen teksten maar maken ook video’s en banners. Onze consultants zorgen ervoor dat deze uitingen zichtbaar zijn op voor jou belangrijke kanalen. Doordat we alle in house hebben, kunnen we snel schakelen en zowel de creatie als inzet op elkaar afstemmen.

Videocreatie

Werkwijze

Samenwerken

Display en video zijn geschikt om mensen in verschillende fases van de customer journey te bereiken. Afhankelijk van het doel bepalen we samen met de klant welke kanalen we kunnen inzetten om jouw doelgroep te bereiken met aansprekende visuals.

Zo gaan we te werk

Stap 1: Doelstellingen en Budget

Een goede display campagne begint met de juiste doelstelling, een goede strategie en een bijpassend budget. Display advertising wordt vooral gebruik om mensen in de See- en Think-fase te bereiken.

Stap 2: Doelgroep bepaling

Het kiezen van de juiste doelgroep is van groot belang bij display advertising. We bepalen samen wie de doelgroep is en op welke kanalen en websites we hen kunnen bereiken.

Stap 3: Tracking

Als de benodigde accounts zijn opgezet, moeten we zorgen dat de tracking in orde is. Voor het bijhouden van statistieken, voor de rapportage en de effectiviteit van campagnes is het belangrijk dat hiervoor een pixel geplaatst wordt op de website.

Stap 4: Visuele Content

De campagne kan nog zo goed opgezet zijn maar zonder aantrekkelijke content, geen goed resultaat. Visuals zijn bij uitstek belangrijk. We kijken of de juiste banners of video’s aanwezig zijn en kunnen deze creëren wanneer dat niet het geval is.

Stap 5: Livegang

Doelstelling, budget en doelgroep bepaald? Accounts opgezet en gekoppeld? Is de juiste content aanwezig? Dan kunnen we live!

Stap 6: Management

Wij analyseren en optimaliseren continu de campagne. Sluiten irrelevante plaatsingen uit en kijken of kansen onbenut worden.

Stap 7: Rapportage en communicatie

We staan altijd in contact met onze klanten en voorzien hen regelmatig van een rapportage.

Wij werken voor jou

Team Ads

Display Advertising

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Wil je meer weten over display advertising voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories