Wij creëren

Video en foto content

Beeld is één van de beste uitingen om potentiële klanten te overtuigen van jouw producten of diensten. De combinatie van tekstuele uitingen en beeld is ijzersterk. Onze foto- en videografen helpen je graag verder met het creëren van opvallende content die past bij jouw doelgroep.

Neem een kijkje

Onze fotostudio

Met onze eigen fotostudio creëren we de flexibiliteit om precies te maken wat jij wilt. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos! Van productfoto's tot sfeervideos; in samenwerking met onze fotograaf kan het allemaal. Kom jij ook een keer kijken? Of wil je de studio huren voor eigen gebruik? Ook dat kan, bekijk snel de mogelijkheden!

Fotostudio Groningen

Foto en video

Mond tot mond reclame is een cadeau dat in je schoot geworpen kan worden. En tekst en uitleg houdt je doelgroep geïnformeerd. Maar het is wel zo fijn dat men ook een beeld heeft bij jou en wat je doet! Daarom zijn foto en video onmisbare tools die de content van je website feilloos aanvullen. Afbeeldingen en filmpjes weten namelijk een dijk van een sfeer neer te zetten, waardoor de aandacht van je bezoekers wordt getrokken én vastgehouden. 050media verzorgt graag het (audio)visuele aspect van jouw website!

 

Fotografie

Veel winkels verkopen op hun eigen manier artikelen die ook elders verkrijgbaar zijn met behulp van vrij toegankelijke beelden. Maar de fotografie van jouw unieke product moet je niet aan de eerste de beste persoon met een hippe mobiele telefoon overlaten! Nee, productfoto's schieten is een proces waar tijd, aandacht en liefde aan besteed moet worden. Wil je ook dat jouw winkel er mooi op staat, evenals wellicht je personeel? Dan is fotografie een prachtig idee om je publiek kennis met je te laten maken! De fotografie specialisten van 050media helpen je graag om jou in de kijker te zetten.

Videocreatie

Wellicht wil jouw publiek liever informatie in hapklare brokken. Daarin biedt videocreatie een uitkomst. Met professioneel geschoten beelden die de juiste sfeer uitstralen, begeleid door bijpassende muziek en een aangename voice-over komt jouw boodschap moeiteloos aan. Laat ons weten hoe jij wilt dat de video eruit komt te zien, zodat onze copywriters een overzichtelijk script voor je in elkaar kunnen zetten. Dit wordt vervolgens gefilmd en gemonteerd, waarna het bij jou wordt afgeleverd. Jij wordt in iedere stap betrokken, zodat je altijd tevreden zult zijn met het eindresultaat!

 

Fotostudio

Natuurlijk licht is prachtig, maar sommige beelden wil je absoluut niet aan het toeval overlaten. Gelukkig hebben wij onze professionele fotostudio, waarin alle beelden die jij wenst professioneel geschoten worden! Zo kunnen we jouw producten van alle kanten vastleggen en zodoende je klanten een perfecte visualisatie geven van wat ze van jou mogen verwachten. De beelden worden gecombineerd met feilloze teksten om jouw bezoekers optimaal over je producten en diensten te informeren!

Foto en Video

Professionele foto's
Vertel het met beeld
Ijzersterke combinatie van beeld en tekst

Ben jij geïnteresseerd in professionele foto's of video's? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories