Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Wij creëren

Video's

Samen met jou creëren wij de beste video's. Van strategie (wat heb je nodig?) en het realiseren van het script, tot aan het filmen en bewerken.

Strategie

Wil je sfeervideo's creëren? Of misschien toch informatieve how-to video's? Samen met jou bekijken we welke video's we gaan opnemen en waar we ze voor gaan inzetten

Script

Onze ervaren copywriters schrijven voor jou het script van de video uit. Voordat we gaan filmen stemmen we deze met jou af. Zo weet jij precies wat de inhoud van jouw gloednieuwe video wordt!

Filmen

Onze videograaf gaat met onze professionele filmapparatuur jouw video opnemen. Op locatie of bij ons in de studio!

Editen

Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag om alle videobeelden te knippen in een lopend geheel, voorzien van alle effecten die jouw video helemaal af maken!

Feedback

Uiteraard krijg jij zelf nog de mogelijkheid iets aan de video te veranderen voordat deze gepubliceerd wordt.

Publicatie

Onze contentspecialisten publiceren eventueel jouw video op je eigen kanalen. Wij voorzien de publicaties meteen van de juiste content om ook de vindbaarheid te optimaliseren.

Trots zijn we op

Ons werk

Voor Groothandel Wiljan creëren wij bij wisseling van het assortiment, seizoensgerelateerde sfeervideo's. Deze worden gebruikt op de inspiratiepagina van de webshop en gedeeld op sociale kanalen van Groothandel Wiljan.

Trots zijn we op

Ons werk

Voor Slaaphof in Harderwijk hebben wij diverse brand video's opgenomen. Deze zijn gepubliceerd en gebruikt in Facebook marketing campagnes. Ook zijn deze gebruikt voor de content van de website.

Maak kennis

Team Content

Video creatie

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Creëer jij samen met ons jouw video? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories