laat je bedrijf groeien

Lightspeed webshop

Verhoog je mobiliteit en werk efficiënter met Lightspeed. Dit systeem is zeker voor kleinere ondernemers en bedrijven in het middensegment ideaal. Lanceer zonder technische kennis een webshop of laat een webshop op maat maken door onze Lightspeed specialisten. Daarnaast is het ook mogelijk om een uitgebreid kassasysteem te koppelen aan jouw Lightspeed website of webshop. Of je nu één of meerdere winkels hebt, met Lightspeed heb je alle gegevens overzichtelijk bij elkaar. De overstap naar Lightspeed maak je eenvoudig met hulp van de specialisten van 050media. Als Lightspeed Certified Partner hebben we alle kennis in huis om jouw webwinkel en/of kassasysteem optimaal te laten draaien. Wij dragen graag bij aan de groei van jouw bedrijf!

Webshop ontwikkeltraject

Conceptfase

Hierin wordt het idee besproken en worden je eisen en wensen in kaart gebracht

Wireframing

Tijdens deze fase wordt het idee in een grafisch (zwart/wit) weergave opgemaakt zodat jij weet waar welke elementen op de webshop komen.

Designfase

Indien de wireframes door je (na eventuele aanpassingen) goedgekeurd zijn, starten onze designers met het vormgeven van de website in uw huisstijl of gewenste stijl. In deze fase wordt met u overlegd qua mogelijkheden voor een optimaal resultaat op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, stijl en eigen identiteit.

HTML-fase

Hierin wordt het door je goedgekeurde ontwerp omgezet in webcode zodat deze leesbaar is voor de internetbrowsers zoals Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer.

Testing

Aangezien webontwikkeling bij 050media om maatwerk gaat, is het van belang dat het programmeerwerk door ons en door u uitvoerig wordt getest. Op deze manier kunnen we een zo hoog mogelijk niveau van oplevering nastreven.

Livegang

Wanneer in de testfase alle punten zijn doorlopen, kan de website live worden gezet

De voordelen van

Lightspeed

Trots zijn we op

De Resultaten

Wij werken voor jou

Team Development

Mauro Rinsma

Projectmanager

Kim Hovingh

Backend Developer

Cris Pijper

Full-stack Developer

Webdevelopment

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in een webshop of website of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht