Stories

Medewerker aan het woord: Hannah Strijker

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Met deze keer Hannah in de hoofdrol. Lees snel verder en kom van alles te weten over onze Ads consultant Hannah!

Deze maand in medewerker aan het woord

Hannah Strijker

Hi! Ik ben Hannah, 28 jaar. Ik woon samen met mijn vriend (hoi Jos!) in Groningen. Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij 050media, als marketing consultant op de afdeling advertising. Naast Google Ads ben ik ook gespecialiseerd in social advertising op Facebook, Instagram & LinkedIn. In mijn vrije tijd tennis ik sinds een jaartje bij G.L.T.V. Cream Crackers in Groningen en daarnaast doe ik op de maandagavond een bootcamp met een groepje meiden. Ik vind het leuk om af te spreken met vrienden om wijntjes te drinken en ook speel ik graag bord- of kaartspelletjes.

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

In 2015 ben ik afgestudeerd aan Stenden University, daar heb ik de opleiding International Tourism Management gevolgd. Nadat ik ben afgestudeerd heb ik een paar jaar gewerkt bij een marketingbedrijf als online marketeer. 2 jaar geleden ben ik gevraagd om bij 050media op gesprek te komen en omdat ik het bedrijf niet kende, ging ik daar zonder verwachtingen heen. Het gesprek was positief en daarom heb ik besloten om op het aanbod in te gaan.

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit?

Meestal start ik mijn werkdag tussen 8 en 8.30. Met de collega’s die dan ook al aan het werk zijn klets ik dan meestal even over wat we afgelopen weekend of dag zoal hebben gedaan. Dagelijks heb ik 1 à 2 afspraken staan met klanten, via de telefoon, Hangout of gewoon een fysieke meeting. Verder houd ik me bezig met management van marketing accounts, ontwikkeling van marketing strategieën, interne meetings en de ontwikkeling van onze afdeling.

Wat vind jij het leukst aan 050media als bedrijf?

Allereerst wil ik benoemen dat 050media jou als persoon kan uitdagen en ook uitdagingen wil bieden als je die zelf aan wilt gaan. Je functie zal dus nooit saai worden. Met wederzijds vertrouwen is er veel mogelijk! Het is ook leuk om te zien dat het bedrijf steeds verder groeit en ontwikkelt. Daarnaast heb ik het geluk dat de afdeling advertising de gezelligste afdeling is van het bedrijf.

Oh, en ik vind het tof dat we sinds een tijdje een eigen gym hebben. Als je na een werkdag even energie nodig hebt kunnen we vaak terecht voor een leuke groepsworkout.

Wie nomineer jij voor de volgende keer?

Voor de volgende keer nomineer ik Belle van Rijswijk!

0%

Geschreven door Hannah

22-06-2021

in: Advertising / Medewerkers

Je bent op 0% van het artikel