Story

Medewerker aan het woord: Jesse

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Met deze keer Jesse in de hoofdrol. Jesse is onze UX/UI designer en maakt voor websites of webshops een gebruiksvriendelijk ontwerp dat bovendien een plezier voor het oog is.

Deze maand in medewerker aan het woord

Jesse Huizing

Mijn naam is Jesse Huizing en ik ben 34 jaar oud. Ik ben geboren in het pittoreske Haulerwijk. Al van jongs af aan ben ik een groot Arsenal fan. Zelf trap ik ook af en toe een balletje bij vv Roden, maar dan op een iets lager niveau. Muziek en koken zijn andere hobby’s waar ik mijn vrije tijd aan spendeer.

Bij 050media ben ik UX designer. Ik ben verantwoordelijk voor het ontwerp (UI) en doorontwikkeling van bestaande websites (UX). UX staat voor User eXperience en UI voor User Interface. Deze twee elementen zorgen ervoor dat een gebruiker de ideale ervaring krijgt op de website. Hierbij richten we ons voornamelijk op e-commerce, maar soms doen we ook wat andere ontwerp gerelateerde hand- en spandiensten.

 

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

Een oud collega van me tipte me over 050media. Ik was nieuwsgierig en 050media was op zoek naar een designer. Daarom ben ik langsgekomen. De klik was er gelijk en daarom heb ik een transfer’tje gemaakt. Inmiddels werk ik bijna vier jaar met plezier bij 050media!

 

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit? 

Ik werk 50/50 thuis en op kantoor. Thuis duik ik vaak in het ontwerp van een nieuwe shop, en op kantoor gebruik ik mijn tijd voor meetings, klantcontact, strategie en begeleiding van onze ontwerp stagiaire

Welk nummer zou je het liefst de hele dag op kantoor willen horen?

Ik wil graag via deze weg mijn collega’s op de front-end afdeling er nogmaals op wijzen dat het foute uur, bedoeld is voor een uur en niet de hele dag. Zelf luister ik graag naar een mix van 90’s hiphop, rock, en elektronische deuntjes. Gelukkig laten ze mij dat af en toe ook draaien op de afdeling.

 

Wat is het tofste dat je ooit voor een klant hebt mogen doen?

De leukste uitdaging was het redesign voor 050media zelf. Dit was in het beginfase bij 050media. Zo kon ik het bedrijf en de mensen gelijk goed leren kennen. Dit leverde een mooie interne samenwerking op.

 

Wat vind je het leukste aan 050media als bedrijf?

De prettige werksfeer, leuke collega’s, het sporten na werktijd, ruimte voor eigen initiatief en er is altijd wel wat mogelijk. Zo mochten wij vorig jaar met onze afdeling een week naar New York om een Smashing Conferentie bij te wonen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Front-end & UX design. Dit zijn natuurlijk unieke mogelijkheden die het nog leuker maken!

 

Wie nomineer jij voor de volgende keer? 

Voor de volgende medewerker aan het woord nomineer ik Laura!

0%

Geschreven door Jesse

09-02-2023

in: Development / Medewerkers

Je bent op 0% van het artikel