Story

Medewerker aan het woord: Jolien van de Reep

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Met deze keer Jolien in de hoofdrol. Lees snel verder en kom van alles te weten over onze Content Marketeer Jolien!

Deze maand in medewerker aan het woord

Jolien van de Reep

Hoi, ik ben Jolien. Ik ben 42 jaar oud en werk in december alweer vijf jaar bij 050media. In die tijd heb ik al heel wat SEO teksten geschreven voor uiteenlopende klanten. Ik ben geboren in Enumatil, een klein dorpje buiten de stad. Doordat mijn moeder een echte stadjer is, was ik wel altijd te vinden in Groningen. Op mijn achttiende ben ik hier ook naartoe verhuisd. Tussendoor heb ik nog een jaartje in Amsterdam gewoond en ben ik anderhalf jaar wezen reizen, maar inmiddels ben ik alweer heel wat jaren gesetteld in Groningen. Met een man en twee kinderen. Helaas heb ik geen honden meer, maar die komt ongetwijfeld wel weer. Ik ben namelijk gek op honden, dat zijn mijn andere kinderen. Verder houd ik erg van muziek, spelletjes spelen en lekker eten en drinken. Bij voorkeur goede wijn.

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

Voordat ik hier achter de computer aan het werk kwam, heb ik altijd in de detailhandel en horeca gewerkt. Na een periode in de ziektewet ben ik via een re-integratietraject van het UWV hier bij 050media terecht gekomen. Mijn creativiteit die ik vroeger bij de kunstacademie en het mode lyceum heb opgedaan, uit ik nu in het schrijven. 
 

Wat vind je het leukste aan 050media als bedrijf?

Ik vind het erg fijn dat 050media een open en sociaal bedrijf is. Er worden regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd en aan je verjaardag wordt gedacht. Mijn dochter heeft ook nog een knuffeltje met haar naam erop gekregen. Dat soort dingen waardeer ik erg. Dat het een jong bedrijf is, is voor mij ook een pluspunt. Dit houdt me nog een beetje jong ;)

 

Wie nomineer jij voor de volgende keer?

Voor de volgende keer nomineer ik onze Teamlead contentmarketing Thamar

 

0%

Geschreven door Jolien

27-07-2022

in: Content / SEO / Medewerkers

Je bent op 0% van het artikel