Story

Medewerker aan het woord: Onur Aksoy

Bij medewerker aan het woord wordt er elke maand een gezicht bij 050media uitgelicht. Met deze keer Onur in de hoofdrol. Lees snel verder en kom van alles te weten over onze Online Groei Specialist Onur!

Deze maand in medewerker aan het woord

Onur Aksoy

Dag! Ik ben Onur, 29 jaar, en ik ben werkzaam als Online Groei Specialist bij 050media. In samenwerking met mijn collega’s van de verschillende marketingafdelingen help ik bedrijven hun groeipotentie te benutten. Denk hierbij aan het inzetten van nieuwe marketingkanalen, een nieuwe website, het veroveren van markt buiten Nederland of actiemarketing campagnes. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek boulderaar en ben ik vaak in het buitenland te vinden om mijn hobby te beoefenen.

Hoe ben je bij 050media terecht gekomen?

Tijdens mijn opleiding Entrepreneurship and Retail Management heb ik de verdiepingsslag richting online marketing gemaakt om vervolgens bij diverse bedrijven en mijn eigen bedrijf als Online Marketeer te werken. Totdat ik Ewoud (ook werkzaam bij 050media) tegenkwam op een feestje. We raakten aan de praat en een aantal weken later startte ik bij 050media. Ik ben begonnen als Online Marketing Consultant met de focus op Google Advertising en diverse marketplaces (bol.com, Amazon en Admarkt). Vorig jaar ben ik doorgegroeid naar Online Groei Specialist, mijn huidige functie in het bedrijf.

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit?

Als Online Groei Specialist is iedere dag anders, de ene dag ben je op het kantoor en de andere dag ben je aan de andere kant van het land voor een klantafspraak. Desalniettemin probeer ik mijn dag altijd te beginnen met mijn mails. Om vervolgens diverse project meetings in te gaan en groeistrategieën met mijn collega’s te bespreken. 

Wat vind je het leukste aan 050media als bedrijf?

Ik vind dat je bij 050media de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien in de vakgebieden / vaardigheden die je zelf interessant vindt. Dit biedt veel mogelijkheden en zorgt ervoor dat je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Verder vind ik mijn collega’s erg prettig en voelt het als een grote familie aan. Ook vind ik het tof dat we erg verbonden zijn met Cookinglife.

Wie nomineer jij voor de volgende keer? 

Voor de volgende maand nomineer ik onze administrateur Giovanni

0%

Geschreven door Onur

24-03-2022

in: Medewerkers

Je bent op 0% van het artikel